Baloteli: Ponekad želim da sam normalan momak

"Želim da budem najjači fudbaler na svijetu i da postižem mnogo golova. Moram da se popravim u svim oblastima da bih to postigao", rekao je Baloteli
80 pregleda 1 komentar(a)
Mario Baloteli, Foto: Beta AP
Mario Baloteli, Foto: Beta AP
Ažurirano: 16.03.2013. 23:01h

Fudbaler Milana Mario Baloteli rekao je da želi da postane najbolji fudbaler na svijetu, ali i da ponekad želi da bude samo "normalan momak".

U intervjuu za italijansku televizijsku emisiju "Hijene", koja će se emitovati sjutra, Baloteli je negirao i mnoge priče iz vremena dok je igrao za Inter i Mančester siti.

Baloteli je rekao da najviše poštuje Lionela Mesija, Kristijana Ronalda i Zlatana Ibrahimovića, ali on, za razliku od njih, nikada nije bio u konkurenciji za najboljeg fudbalera svijeta.

"Za to sam ja kriv. Odricanje mnogo znači u sportu. Od mladosti nisam mogao da radim normalne stvari koje radi dječaci mog uzrasta. Možda imate lijep auto ili lijepu kuću, ali ponekad poželim samo da budem normalan momak, a ne mogu", rekao je Baloteli.

"Želim da budem najjači fudbaler na svijetu i da postižem mnogo golova. Moram da se popravim u svim oblastima da bih to postigao", dodao je on.

Balotelijeva želja da bude normalan tip nije naizgled u skladu sa njegovim burnim načinom života i njegovim autom ofarbanim u kamuflažne boje.

Ovaj 22-godišnjak, međutim, insistira na tome da su mnoge priče napisane o njemu jednostavno lažne.

Baloteli je rekao da je priča o tome da je zapalio svoju kuću vatrometom lažna, a negirao je i da se tukao sa navijačima Mančester junajteda, kao i da je nosio Milanove čarape dok je igrao za Inter.

On je kazao i da je jedinu klupsku kaznu dobio u Sitiju, pošto poslije osvajanja titule nije ostao na proslavi nego se vratio u Italiju.

"Postoje neki ljudi koji stvarno ne znaju kako da naprave pare u životu i zato pokušavaju da iskoriste druge. Ogovaranje je jedna stvar, ali izmišljanje priča je blizu kriminala. Postoje važnije stvari od tračarenja. Mnoge priče o meni su izmišljene, previše priča. Skoro svi koriste mene, a ja bih rekao da je samo 0,01 odsto tih priča istinito", rekao je Baloteli.

On je priznao da je gađao pikado strelicama podmladak Mančester sitija i da je za svoju kuću u Italiji naručio bronzanu statuu sebe samog.

Nekadašnja zvijezda Intera imao je sreću da trenira sa nekim od najboljih trenera svijeta, pošto je sarađivao sa Žozeom Murinjom u Interu i Robertom Manćinijem u Mančester sitiju.

Baloteli se neposredno prije januarskog transfera od 20 miliona eura u Milan pokoškao na treningu sa Mančinijem.

"Stvarno rijetko čujem bilo šta od Manćinija. Faulirao sam nekoga i on se naljutio, to je sve. Poslije toga smo se pomirili. Koga više volim između Manćinija i Murinja? Manćinija u ljudskom, Murinja u fudbalskom smislu", rekao je Baloteli.

On je otkrio i koliko je bio buran njegov odnos sa Murinjom.

"Mnogo sam se svađao sa Murinjom, ali pamtim i trenutke velike radosti, u kojima smo se smijali. Vrijedno smo radili sa njim i igrali žestoko, jer je on tako želio", rekao je Baloteli.

Ovaj napadač odlično igra od kada se vratio u Italiju, pošto je u pet utakmica postigao pet golova.

Bonus video: