Mladost protiv Lovćena bez prava na kiks

A nakon što su prošle sedmice protiv Mogrena prekinuli seriju od sedam vezanih poraza i napokon zabilježili pobjedu, za fudbalere Lovćena svaka naredna utakmica je gotovo biti ili ne biti
0 komentar(a)
Mladost, Foto: Savo Prelević
Mladost, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 16.03.2013. 11:52h

Sa velikom i neskrivenom ambicijom, plasman na Evroscenu, Mladost je krenula u drugi dio sezone.

Ipak, kvalitet ekipe i igre nisu ispratili rezultati, pa je Mladost u tri proljećna kola osvojila tek dva boda.

Popravnog, nakon novog kiksa nema, svjesni su u Mladosti pred današnji susret sa Lovćenom.

"Umjesto sedam, nekim našim glupim greškama osvojili smo tek dva boda. Danas samo želimo da ne bude vjetra, kako bi protiv Lovćena prikazali sve što znamo, jer nijesmo u krizi igre. Trenirali smo i igrali dobro, ali nijesmo slavili čak ni kada smo imali tri gola prednosti. Sada je to sve iza nas, a ne zanima nas ni ono što dolazi poslije. Svi u klubu samo razmišljamo o duelu sa Lovćenom, koji moramo odigrati maksimalno angažovano i ofanzivno, kako bismo slavili pobjedu. Oslabljeni smo neigranjem povrijeđenih Živkovića i Tatara, ali imamo tim za vrh tabele i moramo slaviti u najbitnijoj utakmici", kazao je napadač Mladosti Ermin Seratlić.

A nakon što su prošle sedmice protiv Mogrena prekinuli seriju od sedam vezanih poraza i napokon zabilježili pobjedu, za fudbalere Lovćena svaka naredna utakmica je gotovo biti ili ne biti.

Na gostovanju Mladosti, izabranici Mojaša Radonjića pokušaće da naprave prvi brejk na strani.

"Pobjeda protiv Mogrena nam je vratila samopouzdanje i želimo da nastavimo niz. Gostujemo jednoj od najboljih ekipa u ligi, to dovoljno govori kakav nas zadatak čeka. Nadamo se pozitivnom rezultatu, to bi za nas bio i bod, s obzirom na jačinu protivnika", kazao je Radonjić.

Bonus video: