Mogrenu trebaju tri boda da zadrži distancu od baraža

Poslije dva uzastopna poraza od Sutjeske i Lovćena, Budvani su dospjeli u pomalo nelagodnu situaciju - imaju samo tri boda više od Zete (najbliže ekipe iz zone baraža)
1 komentar(a)
Ažurirano: 16.03.2013. 11:04h

Poslije dva uzastopna poraza od Sutjeske i Lovćena, Budvani su dospjeli u pomalo nelagodnu situaciju - imaju samo tri boda više od Zete (najbliže ekipe iz zone baraža).

"Imajući u vidu da su nam se Jedinstvo, Zeta i Mornar primakli na nekoliko bodova, čeka nas utakmica u kojoj za nas definitivno postoji doza pritiska. Možda i prvi put od početka sezone igraćemo meč koji moramo da pobijedimo. Biće teški uslovi, teren takođe, ali nama su samo tri boda u glavi i treba da damo sve od sebe da do njih dođemo. Jasno je da neće biti neke lijepe igre, igraće se na duge lopte a pobjednika će vjerovatno odlučiti neka greška. Poštujemo Grbalj, radi se o kvalitetnoj ekipi koja je dobro vođena sa klupe. Vjerujem, međutim, da ćemo uz pravi odnos osvojiti tri boda", kazao je Mirko Radišić, defanzivac Mogrena.

Iako su u minulom kolu poraženi na Trešnjici, Grbljani su zadržali visoku, petu poziciju na tabeli... Četa Aleksandra Nedovića pokušaće danas da izbori pozitivan rezultat u komšiluku.

"Biće težak teren, natopljen vodom, očekujem tvrdu utakmicu. Mogren je svakako rival za respekt iako nije osvojio baš puno bodova u nastavku sezone. No, spremni smo da pružimo maksimum, a svaki ishod sem poraza bio bi pozitivan po nas", rekao je Mileta Radulović, golman Grblja.

Ekipa iz Radanovića ne može da računa na Carevića (kartoni) i povrijeđenog Jankovića.

Mogren - Grbalj

Budva - Stadion Lugovi. Sudija: Ranko Spasojević (Podgorica). Pomoćnici: Dragan Vujović (Cetinje), Srđan Korać (Bar). Početak u 15 časova.

Mogren (4-4-2): Butorović - Ivanović, Radišić, Bojić, Popović - Mijušković, Lagator, Peličić, Pržica - Đurović, Vujović.

Grbalj (4-2-3-1): Radulović - N.Bogdanović, Glavan, Radusinović, I.Bogdanović - Milojko, Ragipović - Luković, Merdović, Đalac - Ašćerić.

Bonus video: