Povratak Snajdera u reprezentaciju

Snajder od septembra nije bio u nacionalnom sastavu, jer ga je prije svega za to spriječila povreda, a potom i problemi u njegovom bivšem klubu Interu iz Milana
0 komentar(a)
Snajder, Foto: Beta/AP
Snajder, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 15.03.2013. 18:30h

Fudbaler Galatasaraja Vesli Snajder poslije šestomjesečne pauze vraća se u reprezentaciju Holandije za kvalifikacione utakmice za Svjetsko prvenstvo protiv Estonije i Rumunije.

Snajder od septembra nije bio u nacionalnom sastavu, jer ga je prije svega za to spriječila povreda, a potom i problemi u njegovom bivšem klubu Interu iz Milana.

Holandski fudbaler sredine terena je u januaru prešao u Glatasaraj, sa kojim je u utorak uspio da izbori plasman u četvrtinu finala Lige šampiona, pošto su u dvomeču sa bili bolji od Šalkea.

Njemačkoj ekipi je u revanšu u Gelezenkirhenu, kada je Galatasaraj slavio sa 3:2, nedostajao holandski napadač Klas-Jan Huntelar zbog povrede, pa tako Holanđanin neće biti ni na raspolaganju selektoru nacionalnog tima Luj Van Galu.

Holandski selektor je za utakmice sa Estonijom i Rumunijom pozvao sljedeće igrače

Golmane: Marten Stekelenburg, Kenet Vermer i Mišel Vorm.

Odbrana: Daril Janmat, Rikardo van Rhejn, Stefan de Vrej, Joris Matejsen, Ron Vlar, Bruno Martins Indi i Dalej Blind.

Sredina: Jordi Klasi, Kevin Strotman, Jonatan De Guzman, Sim de Jong, Toni Trindade de Vilhena, Rafael van der Vart i Vesli Snejder.

Napad: Ruben Skaken, Dirk Kujt, Robin van Persi, Arjen Roben, Ola John i Jeremejn Lens.

Bonus video: