Falkao traži nedjeljnu platu od 300.000 eura

Robin van Persi i Vejn Runi, napadački tandem mančester junajteda, su igrači koji zarađuju najviše u Premijer ligi, a u pitanju je sumu od oko 290.000 eura nedjeljno
0 komentar(a)
Falkao, Foto: Beta/AP
Falkao, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 15.03.2013. 17:16h

Radamel Falkao, napadač Atletiko Madrida, već odavno se nalazi na listi želja najvećih evropskih klubova, a planira da to maksimalno iskoristkoriste i dobro naplati realizaciju sljedećeg transfera.

Falkao će, najvjerovatnije, karijeru nastaviti u Englesku, gdje Čelzi i Mančester siti vode “rat” za njegovo angažovanje.

On je preko svog agenta Horhe Mendesa je već imao neformalne razgovore sa ovim klubova, kojima je postavio uslov za nedjeljnu platu od 300.000 eura, po čemu bi postao najplaćeniji igrač u Premijer ligi.

"Falkao zna da se vodi pravi rat za njegove usluge i normalno je da želi da to iskoristi da dođe do što boljeg ugovora”, rekao je blizak prijatelj Kolumbijca.

Robin van Persi i Vejn Runi, napadački tandem Mančester junajteda, su igrači koji zarađuju najviše u Premijer ligi, a u pitanju je sumu od oko 290.000 eura nedjeljno.

Falkao očekuje da ima najmanje 10.000 eura bogatiji ugovor od njih dvojice, a sada ostaje da se vidi da li će Čelzi i Mančester siti pristati na takve uslove koje je postavio menadžer reprezentativca Kolumbije.

Uz sve to, Atletiko Madrid za obeštećenje tražio 60 miliona eura.

Bonus video: