Mihajlović: Nisam rekao četiri, već da je dva dana prije meča zabranjen seks

"Ne znam kako su to novine prenijele, ali ja sam rekao da dva dana pred utakmicu ne treba da se upražnjavaju odnosi", rekao je Mihajlović
62 pregleda 4 komentar(a)
Siniša Mihajlović, Foto: Reuters
Siniša Mihajlović, Foto: Reuters
Ažurirano: 15.03.2013. 14:41h

Selektor Srbije Siniša Mihajlović rekao je danas da mediji nisu dobro prenijeli njegovu izjavu o zabrani seksa pred važne utakmice, rekavši studentima Fakulteta sporta da to važi za dva dana, a ne četiri kako je bilo objavljeno.

Mihajlović se danas više od sat vremena družio sa studentima tog beogradskog fakulteta i odgovarao na njihova pitanja, a jedno od njih je bilo komentar te zabrane.

"Ne znam kako su to novine prenijele, ali ja sam rekao da dva dana pred utakmicu ne treba da se upražnjavaju odnosi", rekao je Mihajlović izazvavši buran smijeh i aplauze među studentima u amfiteatru fakulteta u Košutnjaku.

"Ozbiljan sam. Igrači imaju slobodno vrijeme kada smo u karantinu i tu me ne zanima šta rade, ali ne treba da se to dešava dva dana pred utakmicu. Kada se završi taj čin, nekako si prazan i samo bi da spavaš. Ne trebaju mi takvi na terenu, trebaju mi budni igrači i puni snage. Uspavanost je loša za fudbalere isto kao cigareta...Može četiri dana prije, tada je i dobro, ako je neko nervozan", rekao je Mihajlović.

Nešto kasnije, pred kraj druženja jedna studentkinja se javila i počela da postavlja pitanje o ženskom fudbalu, na šta je selektor odmah rekao:

"I za fudbalerke važi pravilo o dva dana", nakon čega je sala prasnula u smijeh i spontani apluz. Kada se to smirilo, Mihajlović je dodao:

"Ako je to bilo vaše pitanje".

Studentkinja je, međutim, željela da zna da li Mihajlović gleda ženski fudbal u Srbiji, koji je u ekspanziji.

"Ako hoćete iskren odgovor, ne gledam. Da neko tu može da igra za reprezentaciju, gledao bih sigurno", rekao je selektor Srbije.

Bonus video: