BRZO U NOVOM DRESU

Boljević prošao ljekarske preglede u Ajndhovenu, ugovor ga čeka u januaru

"Izvjesno je da će Boljević do kraja sezone nositi dres Zete, dok će od januara naredne godine i zvanično postati član PSV-a", rekao je Vladimir Šišević, generalni sekretar Zete.
57 pregleda 4 komentar(a)
Aleksandar Boljević, Foto: Savo Prelević
Aleksandar Boljević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 15.03.2013. 01:43h

Biser Zete, 17-godišnji Aleksandar Boljević uspješno je prošao ljekarske preglede u Ajndhovenu, pa je izvjesno da će od naredne sezone nositi dres PSV-a.

Saradnja je, dakle, već dogovorena, jedan od najperspektivnijih crnogorskih fudbalera nastaviće karijeru u holandskom gigantu, nekadašnjem prvaku Evrope.

Ostale su još da se obave formalnosti oko ugovora. Mladi as Zete ne može da stavi paraf prije decembra, kada će proslaviti 18. rođendan.

"Izvjesno je da će Boljević do kraja sezone nositi dres Zete, dok će od januara naredne godine i zvanično postati član PSV-a. A da li će jesenji dio naredne takmičarske sezone provesti na Trešnjici ili će ranije otići u Holandiju, to ćemo tek da vidimo", kazao je Vladimir Šišević, generalni sekretar Zete.

Boljević se preporučio treneru PSV-a Diku Advokatu u ljetošnjim kvalifikacijama zi Ligu Evrope, kada je Zeta u plej-of fazi igrala protiv slavnog holandskog kluba.

Boljević je omladinski reprezentativac Crne Gore, a nekoliko puta bio je i na spisku selektora A tima Branka Brnovića.

Preporučujemo za Vas