Nevil: U Podgoricu ne idemo po remi

"Nikada u karijeri, posebno ne u dresu Mančester junajteda i reprezentaciji Engleske, nisam prišao jednom meču sa namjerom da osvojim bod", rekao je Nevil
77 pregleda 6 komentar(a)
Nevil, Foto: REUTERS
Nevil, Foto: REUTERS
Ažurirano: 14.03.2013. 18:48h

Engleska neće doći u Podgoricu da igra na remi, kazao je legendarni bek Mančester junajteda Geri Nevil, sada pomoćnik Roja Hodžsona na klupi reprezentacije.

"Nikada u karijeri, posebno ne u dresu Mančester junajteda i reprezentaciji Engleske, nisam prišao jednom meču sa namjerom da osvojim bod", rekao je Nevil i poručio da takav pristup nije u engleskom mentalitetu.

Mi smo Englezi, a ne Italijani, koji se prilagođavaju okolnostima i protivnicima. Mi uvijek igramo na pobjedu!

Englezi, uostalom, nisu u poziciji da igraju na remi, naročito sada kada gledaju u leđa Crnoj Gori, a iza sebe već imaju dva remija protiv direktnih konkurenata za plasman na Mundijal. “Gordi Albion” je odigrao 1:1 protiv Ukrajine na “Vembliju” na startu kvalifikacija, a isti rezultat ponovio je na gostovanju Poljskoj u Varšavi.

Nevil očekuje tešku utakmicu u Podgorici.

"Gledao sam puno utakmica Crne Gore u posljednjih nekoliko mjeseci i znam da nas tamo očekuje paklena atmosfera, kao što je to uvijek u Istočnoj Evropi. To se nikada ne mijenja. Radi se o zemljama koje imaju zaista strastvene navijače. Isto će biti u Crnoj Gori. Morate podnijeti tu atmosferu i skoncentrisati se na teren", zaključio je Nevil.

Bonus video: