Kadeti minimalno poraženi od Bosne

Meč je odlučen u 69. minutu, a presudio je reprezentativac Bosne i Hercegovine koji nosi zvučno fudbalsko ime - Zidan Mustendanagić je volejom pogodio mrežu „sokola“
1 komentar(a)
Ažurirano: 11.03.2013. 19:11h

Kadetska reprezentacija Crne Gore poražena je od odgovarajuće selekcije Bosne i Hercegovine sa 1:0 na startu razvojnog turnira koji HNS i Uefa organizuju u Umagu.

Dva tima odigrala su tvrdu utakmicu, a naša selekcija imala je dobru šansu u prvom poluvremenu. Prvo su Burzanović i Vukčević stvorili višak pred golom protivnika, a potom je Vujnović snažno šutirao pored gola sa 10-ak metara.

Meč je odlučen u 69. minutu, a presudio je reprezentativac Bosne i Hercegovine koji nosi zvučno fudbalsko ime - Zidan Mustendanagić je volejom pogodio mrežu „sokola“.

Naša selekcija je zaigrala u sastavu: Vuksanović (Rosandić), Marković, Đukić, Popović (Đurković), Vukčević (Orlandić), Boričić (Hadžiosmanović), Burzanović, Vujnović (Camaj), Tripković (Božović), Rašo (Knežević), Globarević (Đuričković).

"Teren je bio izuzetno težak, pa je u prvom poluvremenu viđena prava rovovska borba. U tom dijelu igre stvorili smo jednu odličnu šansu ali je nismo realizovali. Protivnik je to kaznio u drugom poluvremenu i odličnim golom Mustendanagića stigao do pobjede. Nama su, nažalost, sedmorica igrača koji nastupaju za Budućnost u subotu prije puta odigrali prijateljsku utakmicu za svoj klub. Nisu, dakle, imali dovoljno vremena za oporavak, što se i odrazilo na njihovu igru. Daćemo sve od sebe da ih u ovako kratkom roku oporavimo za predstojeće mečeve", rekao je Boris Ljutica, selektor crnogorskih kadeta.

Naredni meč sa domaćinom Hrvatskom igra se sjutra od 15 časova.

Bonus video: