PROMJENA KALENDARA

Prvoligaši u petak na teren

Zbog obaveza koje imaju seniorska i mlada reprezentacija utakmice 21. kola Telekom 1. CFL će se umjesto 16. marta odigrati dan ranije (u petak). A 22. prvoligaško kolo će se umjesto 20. marta odigrati takođe dan ranije (narednog utorka)
2 komentar(a)
Admir Adrović, Foto: Savo Prelević
Admir Adrović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.02.2019. 02:10h

Zbog obaveza koje imaju seniorska i mlada reprezentacija Crne Gore, utakmice 21. kola Telekom 1. Crnogorske lige će se umjesto u predviđenom terminu 16. marta, odigrati dan ranije (u petak) - saopštila je Komisija za takmičenje FSCG.

Utakmica Mladost - Lovćen igraće se u 13 časova, a ostalih pet mečeva počinju dva sata kasnije. Sastaju se: Rudar - Zeta, Budućnost - Mornar, Čelik - Jedinstvo, Petrovac - Sutjeska, Mogren - Grbalj.

Iz istog razloga promijenjen je i termin odigravanja utakmica 22. (vanrednog) kola. Posljednje kolo drugog kruga takmičenja će se umjesto 20. marta odigrati takođe dan ranije (narednog utorka).

Četa Branka Brnovića okupiće se u nedjelju u Podgorici kada će i odraditi prvi trening na Kampu na Starom aerodromu. Kvalifikaciona utakmica sa Moldavijom u Kišinjevu odigraće se 22. marta, dok je duel sa Engleskom četiri dana kasnije pod Goricom.

Mlada selekcija će 22. marta u okviru regionalne lige ugostiti Mađarsku (najvjerovatnije na Kampu FSCG), dok će tri dana kasnije igrati sa Srbijom u Jagodini.

Preporučujemo za Vas