Miodrag Ješić dobio otkaz u CSKA iz Sofije

Već se zna da će Ješića zamijeniti Milen Radukanov, koji će biti treći trener ove ekipe u sezoni (prije Ješića je vodio Stojko Mladenov)
256 pregleda 1 komentar(a)
Miodrag Ješić, Foto: Luka Zeković
Miodrag Ješić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 11.03.2013. 17:13h

Nakon samo dva meča na klupi Miodrag Ješić je dobio otkaz u CSKa iz Sofije.

Bivši trener Budućnosti i Partizana je u kratkom mandatu u Sofiji ostvario po pobjedu i poraz, a otkaz je uslijedio nakon što je u nedjelju bio kod kuće bio bolji od Černomoreca sa 2:0.

Već se zna da će Ješića zamijeniti Milen Radukanov, koji će biti treći trener ove ekipe u sezoni (prije Ješića je vodio Stojko Mladenov).

“Imamo veoma dobru ekipu, ali nismo igrali dobro sa Ješićem”, rekao je izvršni direktor CSKA Georgi Ilijev.

Radukanov će tako drugi put (baš kao što je bio slučaj sa Ješićem) voditi CSKA, prvi put je 2011. godine osvojio Kup i Superkup Bugarske.

CSKA, koji je nije osvojio titulu od 2008. godine, trenutno je na 4. mjestu u ligi sa 32 boda, 10 manje od lidera Ludogoreca.who have not won the domestic league title since 2008, are fourth in the standings with 32 points from 17 matches, 10 points behind leaders Ludogorets.

A bivši reprezentativac Bugarske Emil Kostadinov vratio se u CSKA na mjesto sportskog direktora. Kostadinov je istu funckiju napustio orije dvije godine, a prethodno je kao igrač ovog kluba osvojio tri titule i četiri nacionalna Kupa.

Bonus video: