Pratilaca nema ni na horizontu

"Ostvarili smo maksimalan učinak, ispunili plan i osamili se na vrhu tabele. Daleko od toga da je nešto riješeno, ali dobra stvar je što sve zavisi od nas", kaže vezista Petar Perošević
0 komentar(a)
Petar Perošević, Foto: Vesko Belojević
Petar Perošević, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 11.03.2013. 15:58h

Iz kola u kolo, iz meča u meč, Sutjeska polako ali sigurno pravi odstupnicu u odnosu na najbliže pratioce.

Izabranici Dragana-Gage Radojičića teškom mukom savladali su Mladost, ali pobjeda je utoliko slađa, kada se zna da konkurenti ne mogu da prate ritam nikšićkih “plavo-bijelih”.

A nakon prespavane noći zadovoljsto je bilo još veće….

"Zaista smo zadovoljni nakon tri proljećna kola. Ostvarili smo maksimalan učinak, ispunili plan i osamili se na vrhu tabele. Daleko od toga da je nešto riješeno, ali dobra stvar je što sve zavisi od nas".

"Iako se ne obaziremo šta drugi rade, moram istaći da nam pojedini rezultati idu u prilog. Istina, znali smo da će meč protiv Mladosti biti težak, gosti su izuzetno kvalitetna ekipa".

"Smatram da smo bili bolji u prvom poluvremenu, ali i u finišu meča kada smo riješili pitanje pobjednika. Sigurno da je lijepo biti na vrhu. Potrudićemo se da pozitivna serija traje što duže. Samopouzdanja imamo napretek, što se najbolje vidi kada istrčimo na teren", rekao je Petar Perošević, vezista Sutjeske.

Posljednji uspjesi svakako neće uspavati jesenjeg prvaka. Naime, naredna dva kola mogla bi u potpunosti riješeti dileme, ako uopšte i postoje, ko je najbolji tim u ligi.

Jednostavno, ako savladaju Petrovac u gostima (na neutralnom terenu), i pred početak posljednjeg kruga osvete se gradskom rivalu za poraz u jesenjoj sezoni, pitanje prvaka moglo bi biti riješeno znatno ranije…

"Ima još dosta da se igra. Prvi jesmo, ali još je rano pričati o tituli. Sigurno da će svi konkurenti proći određene uspone i padove. U ovom trenutku odlično odgovaramo na postavljene zadatke".

"Nije lako nikoga pobijediti. Sve ekipe žele da se isprse protiv najboljih. Međutim, imamo odgovor na sve i potpuno smo zasluženo tu gdje jesmo. Za nas je Mladost arhivirana".

"Okrećemo se meču sa Petrovcem, koji je izuzetno značajan. Vjerujem da možemo sačuvati sopstvenu mrežu, a ako se ukaže šansa za nešto više, znaćemo da je iskoristimo", zaključio je Perošević.

Bonus video: