Mihajlović čini uslugu Hrvatskoj

O Vladimiru Stojkoviću, skaut Igora Štimca takođe ima dobro mišljenje, a upozorio je selektora Hrvatske da se čuva Đuričića i Tadića koji su izuzetno brzi
5 komentar(a)
Siniša Mihajlović, Foto: Reuters
Siniša Mihajlović, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.03.2013. 12:17h

Marijan Vlak, skaut Igora Štimca, selektora reprezentacije Hrvatske čak pet puta je gledao izabranike Siniše Mihajlovića, protiv Velsa, Belgije, Makedonije, Čilea i Kipra.

Kako tvrdi Vlak, “orlove” poznaje u dušu, a najviše pohvala ide na račun kapitena i defanzivca Čelzija Branislava Ivanovića.

Ono što i u Srbiji svi znaju, a što i Hrvati sada ističu jeste granitna odbrana sastavljena od vrhunskih igrača.

“Srbija nema klasu, osim sjajnog Ivanovića u odbrani. To je reprezentacija u stvaranju, doživjela je dosta promjena u odnosu na prošli ciklus. Nema Stankovića, Vidića, Jovanovića, Žigića, Pantelića. Sada imaju tek nekoliko iskusnih i puno mladih igrača koji dolaze imaju veliki potencijal”, kaže Vlak, a prenosi “Sportski žurnal”.

O Vladimiru Stojkoviću, skaut Igora Štimca takođe ima dobro mišljenje, a upozorio je selektora Hrvatske da se čuva Đuričića i Tadića koji su izuzetno brzi.

Osvrnuo se skaut reprezentacije Hrvatske i na selektora Sinišu Mihajlovića:

“Mihajlović ih vodi tokom cijele utakmice. Dosljedan je, ima svoj put i od njega ne odustaje. Eto, na primjer Ljajić je odličan igrač, ima kvalitet, ali ne želi da pjeva himnu i zato ga se Mihajlović svjesno odriče. Dakle spreman je odreći se kvaliteta u odnosu na ono šta želi da postigne. Ovo je pogrešan potez Mihajlovića, koji može skupo da košta Srbiju”, zaključio je Vlak.

Bonus video: