Grof zahvalio bukmejkerima

"Želim da zahvalim bukmejkerima koji su unaprijed znali da će Alanija da pobijedi. No eto, izgleda da takav glas nije došao do nas", ironično je prokomentarisao Božović
2 komentar(a)
Grof, Foto: Vesko Belojević
Grof, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 09.03.2013. 08:12h

Rostov, koji sa klupe vodi crnogorski trener Miodrag-Grof Božović, remizirao je na startu proljećnog dijela sezone u ruskoj Premijer ligi. Rostov je odigrao bez golova na gostovanju favorizovanoj Alaniji, iako je pretposljednja na tabeli sa čak devet bodova manje od Rostova! Koeficijent na pobjedu domaćina bio je samo 1,40!

"Utakmica je bila teška, prepuna ritma a bodovi su trebali i nama, a pogotovo domaćinu. Poluvrijeme je proteklo u igri bez nekih posebnih šansi, ali su u nastavku oba tima promašila po nekoliko izglednih prilika. Ipak, rezultat je pravedan. A ja želim da zahvalim bukmejkerima koji su unaprijed znali da će Alanija da pobijedi. No eto, izgleda da takav glas nije došao do nas", ironično je prokomentarisao Božović.

Kladionice Fonbet su blokirale uplatu na taj meč, a najveći lanac za klađenje uživio "Maraton" obratio se javnosti da se dešavaju čudne stvari, pošto je prilikom postavljanja utakmice u ponudu na pobjedu domaćina uplaćeno milion rublji.

"Tako je to u Rusiji, ovdje možete čovjeka nazvati prevarantom i ne snositi nikakvu odgovornost", rezignirano je odvratio Božović.

Ipak, podatak da je Alanija značajno favorizovana poklopio se sa brojnim pojačanjima tima iz Vladikavkaza u zimskom prelaznom roku. Ekipu su pojačali Holanđanin Rojston Drente, Brazilac sa bjeloruskim pasošem Renan Brešan, Gruzijac Georgij Čanturija, Mađar Tamaš Priškin, Rus Aleksandar Prudnjikov...

"Alanija je sa tolikim brojem pojačanja sasvim nova ekipa i moram priznati da su se dobro ukomponovali u tim, iako su imali malo vremena za to", zaključio je Božović.

Bonus video: