Vujović za slavlje Cetinjana

Igrao se 70. minut kada su Budvani imali odličnu šansu za izjednačenje, ali udarac Cetinjanina Nikole Vujovića nije savladao Dragojevića
55 pregleda 0 komentar(a)
Lovcen 5, Foto: Savo Prelević
Lovcen 5, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 10.03.2013. 09:16h

Jedan gol u mreži Mogrena dao je nadu cetinjskom prvoligašu da još ima šansi da izbori opstanak u eliti. Fudbaleri Lovćena, nakon sedam vezanih poraza, uspjeli su da savladaju Budvane pred domaćom publikom sa 1:0 i ugledaju zračak svjetlosti na kraju tunela.

Od prvog minuta fudbaleri sa Obilića poljane krenuli su ofanzivno i već u 11. minutu zaprijetili gostima - Darko Marković je sa dvadesetak metara šutirao iznad gola golmana Todorovića.

Međutim, samo četiri minuta kasnije, Goran Vujović bio je više nego precizan - stvorio je sebi šansu i sa iste udaljenosti sa koje je pokušao Marković, zatresao mrežu golmana Mogrena - 1:0.

Fudbaleri Lovćena nastavili su da napadaju i stvaraju šanse, ali se mreža Todorovića više nije tresla. Slično je bilo i u nastavku - pokušavali su Vujović, Đurišić...

Igrao se 70. minut kada su Budvani imali odličnu šansu za izjednačenje, ali udarac Cetinjanina Nikole Vujovića nije savladao Dragojevića.

"Odigrali smo dobru utakmicu, kao i u Grblju prošlog vikenda. Imali smo solidan pas po dosta teškom terenu. Stvorili smo veliki broj šansi, ali smo imali sreće što nijesmo kažnjeni zbog promašaja. Bili smo bolji rival i zasluženo smo slavili", rekao je Radonjić.

Meč na Cetinju kasnio je desetak minuta, jer se grupa navijača Lovćena, poznatiji kao “orlovi”, popela na zidnu ogradu stadiona, pogrdno skandirajući predsjedniku Lovćena, Marku Martinoviću i Upravi cetinjskog tima.

Sudija Mileta Šćepanović nije htio da počne meč dok se navijači ne sklone na bezbjedno mjesto. Iako su morali da pređu na tribine, “orlovi” su tokom čitavog meča nastavili sa skandiranjem pogrdnih parola.

Lovćen - Mogren 1:0 (1:0)

Cetinje - Stadion “Obilića poljana”. Gledaca: 700. Sudija: Mileta Šćepanović (Podgorica). Pomoćnici: Dragiša Drljević (Berane) i Miodrag Brajović (Spuž). Strijelac: Goran Vujović u 15. minutu. Žuti kartoni: Mirković, Marković, Dušak (Lovćen), Lagator (Mogren).

Lovćen: Dragojević 6,5, Mirković 6,5, Martinović 6,5, Hočko 6,5, Tatar 7, Dušak 6, Marković 6,5, N. Draganić 7 (Halilović), G. Vujović 7,5, Radunović 7 (Ne. Vujović 6,5), Đurišić 6 (Vušurović).

Mogren: Todorović 6, Ivanović 6, Racković 6, Radišić 6,5, Milović 6, Lagator 6,5 (Nedović), Pržica 6, Lončer 6 (Grbović 6), Peličić 6,5 (Đurović), Đoković 6, N.Vujović 7.

Bonus video: