Burzanović presudio u Golubovcima

Domaćin je, međutim, imao težak zadatak protiv Grblja koji je takođe zaigrao na pobjedu, ujedno i potvrdio da je veoma disciplinovana ekipa
84 pregleda 0 komentar(a)
Goran Burzanović, Foto: Vesko Belojević
Goran Burzanović, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 10.03.2013. 09:45h

Zeta je protiv Grblja naplatila veliku upornost i želju, a slavljeničku atmosferu podgrijao je Goran Burzanović, ispostavilo se odlučujućim pogotkom u 59. minutu.

Domaćin je, međutim, imao težak zadatak protiv Grblja koji je takođe zaigrao na pobjedu, ujedno i potvrdio da je veoma disciplinovana ekipa...

Gosti su u prvom dijelu imali nekoliko šansi preko Ašćerića, ali napadač Grbljana nijednom nije bio precizan.

Sa druge strane, Božović je zaprijetio u 6. minutu iz “slobodnjaka”, dok je isti igrač 20 minuta kasnije mogao da kruniše odličnu kontru Zete, ali je nakon njegovog šuta lopta otišla visoko iznad prečke.

"Više smo željeli pobjedu i na kraju zasluženo došli do nje. Igramo dobro, osvojili smo sedam bodova u tri kola i nadam se da ćemo nastaviti ovako. Bitno je da pobjeđujemo na domaćem terenu, a vjerujem da ćemo i na strani osvojiti neki bod", rekao je vezista Zete Balša Božović, jedan od ponajboljih aktera meča.

Pobjednik je odlučen u 14. minutu drugog dijela nakon munjevite akcije domaćih.

Prvo je Korać uposlio Vlaisavljevića na suprotnoj strani, ovaj asistirao Burzanoviću, a kapiten Zete postavio nogu i produžio loptu u mrežu sa nekoliko metara.

Nakon vođstva, domaćin je u potpunosti kontrolisao situaciju.

Minut prije kraja regularnog toka Vlaisavljević je mogao da postigne treći pogodak u trećem meču za Zetu - doskorašnji fudbaler Bratstva je ciljao suprotan ugao, ali je lopta prohujala pored stative Radulovićevog gola.

"Još jednom se potvrdilo da u fudbalu stigne kazna onda kada ne iskoristite prilike. Mi smo surovo kažnjeni jer smo imali četiri šanse. Čestitam Zeti na pobjedi i želim joj da se vrati u vrh gdje i pripada po igračkom i stručnom kadru. Mi u svakom meču idemo na pobjedu... Još nismo našli zamjenu za napadača Nemanju Nikolića, ali idemo dalje", kazao je Srđan Nikić, pomoćni trener Grblja.

Zeta - Grbalj 1:0 (0:0)

Golubovci - Stadion Trešnjica. Gledalaca: 600. Sudija: Miloš Savović (Podgorica). Pomoćnici: Vladan Todorović (Nikšić), Boban Krstev (Cetinje). Strijelac: Burzanović u 59. minutu. Žuti kartoni: Brnović (Zeta), Carević (Grbalj).

Zeta: Ivanović -, M. B. Radulović 6,5, Kaluđerović 7, Cavnić 7, Novović 6,5, Brnović 7, Burzanović 7,5, Božović 7,5 (Otašević), Vlaisavljević 7, Došljak 7, Korać 7.

Grbalj: Radulović 7, N. Bogdanović 7, Carević 6,5, Radusinović 7, I. Bogdanović 6,5, Milojko 6,5, Ragipović 6,5 (Međedović), Luković 6,5, Merdović 6,5, Đalac 6,5 (Đalović), Ašćerić 6,5 (Martinović).

Bonus video: