Saha se privikava na novi klub

"Nije lako preći u novu ligu, gdje se govori stranim jezikom. Ali, dobro se zabavljam na treninzima i uživam u svakom minutu provedenom na terenu", rekao je Saha za L'Ekip
0 komentar(a)
Ažurirano: 09.03.2013. 21:37h

Novi fudbaler Lacija Luj Saha rekao je danas da se privikava na novu sredinu i da do kraja sezone želi da postigne 10 golova.

Saha je početkom februara kao slobodan igrač napustio Sanderlend i potpisao šestomjesečni ugovor sa Lacijom, poslije 14 godina provedenih u engleskom fudbalu.

"Gotovo cijelu karijeru igrao sam u Premijer ligi. Nije lako preći u novu ligu, gdje se govori stranim jezikom. Ali, dobro se zabavljam na treninzima i uživam u svakom minutu provedenom na terenu", rekao je Saha za L'Ekip.

"U ekipi je velika konkurencija, ali sezona je duga. Igrao sam dvije utakmice i oba puta smo poraženi, ali nadam se da će se to promijeniti", dodao je bivši francuski reprezentativac.

Bivši fudbaler Mančester junajteda, Njukasla i Evertona rekao je da želi da ostane u Laciju i da igra u Ligi šampiona.

"Želim da produžim ovu avanturu i igram u Ligi šampiona. Bilo bi dobro kada bih postigao 10 golova. Utakmice u Ligi šampiona su san za svakog igrača, nije važno da li imate 19 ili 34 godine", rekao je Saha.

Bonus video: