Lovćenu samo pobjeda protiv Mogrena daje nadu u opstanak

Četrnaest kola do kraja izabranici Mojaša Radonjića imaju 11 bodova manje od Mornara, Zete i Jedinstva, pa je danas posljednja šansa da krenu sa pobjedama.
0 komentar(a)
Lovcen 5, Foto: Savo Prelević
Lovcen 5, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.03.2013. 09:39h

Prva utakmica koju će fudbaleri Lovćena ovog proljeća odigrati na svom stadionu je ujedno i eliminaciona - samo pobjeda protiv Mogrena ostavlja kakvu-takvu nadu u čudo, svaki drugi rezultat značio bi sigurno ispadanje.

Četrnaest kola do kraja izabranici Mojaša Radonjića imaju 11 bodova manje od Mornara, Zete i Jedinstva, pa je danas posljednja šansa da krenu sa pobjedama.

"Ubijeđen sam da ne može da nas pogodi toliko pehova koliko nas je pogodilo u prethodna dva kola. Takođe, prvi put igramo na našem stadionu i nadam se da ćemo početi da osvajamo bodove. Zadovoljan sam kako smo odigrali u prošlom kolu u Grblju, nadam se da ćemo ponoviti takvu igru, ali i da ćemo popraviti realizaciju. Ne gubimo nadu, moramo da budemo optimisti", kaže Radonjić.

A činjenica da Cetinjani nemaju velike šanse da izbjegnu selidbu u niži rang neće opustiti fudbalere Mogrena...Trener Budvana Branislav Milačić želi ozbiljan pristup u prijestonici.

"Dok god ima nade, ona i živi. Da sam u njihovoj koži ne bih se predao, a mislim da tako razmišljaju i u Lovćenu. Činjenica je da je za domaćina današnji meč jedan od posljednjih vozova, ali mi smo na šest bodova iznad zone baraža, ne smijemo da se opuštamo. Čeka nas težak teren i isto takva utakmica. Pokušaćemo da se na pravi način suprotstavimo domaćinu, a ukoliko nametnemo igru koja nam odgovara doći ćemo do cilja. A bili bismo zadovoljni ukoliko na Cetinju povećamo bodovni učinak, za jedan ili tri boda", kazao je Milačić.

Budvani ne mogu da računaju na Bojića, koji je sakupio kartone, kao ni na povrijeđenog Popovića i bolesnog Mijuškovića.

Lovćen - Mogren

Cetinje - Stadion “Obilića poljana”. Sudija: Mileta Šćepanović (Podgorica). Pomoćnici: Dragiša Drljević (Berane) i Miodrag Brajović (Spuž). Početak u 14.30 časova.

Lovćen (4-4-2): Dragojević - Dušak, Mirković, Radunović, V. Martinović - Hočko, Marković, Tatar, N. Draganić - Vujović, Đurišić.

Mogren (4-4-2): Todorović - Ivanović, Baošić, Radišić, Milošević - Lagator, Ćosić, Peličić, Pržica - Đoković, Vujović.

Bonus video: