Sutjeska kreće u bijeg?

"Vjerujem da će danas biti i ljepote u našoj igri, ali najvažnije je ostvarimo zacrtano", rekao je Ivan Janjušević, golman Sutjeske
53 pregleda 0 komentar(a)
Mladost-Sutjeska, Foto: Vesko Belojević
Mladost-Sutjeska, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 09.03.2013. 09:24h

Dva trijumfa na startu proljenog dijela šampionta ohrabrila su izabranike Dragana Radojičića, koji uoči novog ispita protiv Mladosti „pucaju“ na pobjedu.

Sigurno da razloga za zadovoljstvo ima na pretek. U odnosu na jesenji dio najbliži pratioci izgubili su korak, a godi podatak da se sopstvena mreža još nije zatresla.

Sa druge strane, pogodak Jovana Nikolića na meču sa Grbljem, i dva gola zimske akvizicije Đorđija Ćetkovića u metropli crnogorskog turizma protiv Mogrena, uslovili su da proljeće kraj Bistrice dođe znatno ranije...

"Mladost je dobra i kvalitetna ekipa. Dobro su se pojačali u zimskom prelaznom roku i s pravom istakli visoke ambicije. Gaje prepoznatljivu igru kratkih pasova. Ipak, nemamo namjeru da se zaustavljamo. Želimo da pobjeđujemo u nizu. Danas to neće biti lako, ali moramo da nađemo put do protivničke mreže. Na svakom meču naš cilj je isti - pobjeda. Motiva nam ne nedostaje, jer samo uspjesima možemo da sačuvamo prvo mjesto. Nećemo se obazirati šta drugi rade. Gledaćemo samo u svoje dvorište, jer takav pristup pokazao se kao ispravan.I pored pobjeda u našim redovima se osjeća glad za uspjesima. Protiv Grblja i Mogrena velikom borbenošću osvojili smo maksimalan učinak.Vjerujem da će danas biti i ljepote u našoj igri, ali najvažnije je ostvarimo zacrtano", rekao je Ivan Janjušević, golman Sutjeske.

Mladost je počela drugi dio sezone sa dva remija, što je ispod plana, naročito neriješen rezultat na domaćem terenu protiv Jedinstva prošle subote (3:3).

Sticajem okolnosti, “crveni đavoli” bi prihvatili i treći uzastopni remi.

"Gostujemo lideru na tabeli i zadovoljio bi nas i neriješen rezultat, iako ćemo pokušati da pobijedimo ako nam se ukaže šansa, zašto da ne. Imamo dobar tim, koji može da se nadigrava sa bilo kim", kaže vezista Mladosti Marko Šćepanović, drugi strijelac lige se devet golova.

Remi protiv Jedinstva, nakon 3:0 na poluvremenu, djelovao je kao šok za izabranika Miodraga Vukotića.

"Za mene je to bilo kao šok, vodili smo 3:0 na poluvremenu, mogli da postignemo makar još dva gola, a na kraju smo spašavali bod. Da li smo se i koliko oporavili od te utakmice, vidjećemo u Nikšiću", ističe Šćepanović, koji je zbog lakše povrede propustio dva treninga ove sedmice, ali će biti spreman za utakmicu.

Sutjeska - Mladost

Nikšić - Stadion kraj Bistrice. Sudija: Predrag Radovanović (Podgorica). Pomoćnici: Miloš Asović (Berane) i Srđan Korać (Bar). Početak u 14.30 časova.

Sutjeska (4-2-3-1): Janjušević - Bečalić, Ognjanović, Ćuković, Stijepović - Jovović, J.Nikolić - Karadžić, Pejović, Perošević - Ćetković.

Mladost (4-2-3-1): Vujović - Živković, Šofranac, Vuković, Taku - Mandić, Sanković (Šćepanović) - Božović, Seratlić, Orahovac - Marković.

Bonus video: