Rasprodate karte za Balakov oproštajni meč

Balak je karijeru počeo 1995. godine u Šemniceru, a igrao je još za Kajzerslautern, Bajern Minhen, Čelzi i Bajer Leverkuzen
0 komentar(a)
Balak, Foto: Reuters
Balak, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.03.2013. 17:07h

Ulaznice za oproštajnu utakmicu Mihaela Balaka, bivšeg kapitena reprezentacije Njemačke, koji je u oktobru prošle godine završio karijeru, prodate su za svega 24 sata.

Balak je juče potvrdio da će 5. juna u Lajpcigu posljednji put izaći na teren, a organizatori događaja saopštili su da je stadion kapaciteta 43.000 mjesta rasprodat.

“Presrećan sam, nisam očekivao ovoliko interesovanja publike. Nadam se da će to biti nezaboravna fudbalska noć za sve nas”, rekao je Balak.

Dolazak u Lajpcig potvrdili su trener Real Madrida Žoze Murinjo, prvotimac Bajern Minhena Bastijan Švajnštajger, bivši reprezentativac Njemačke Bernd Šuster...

Pozivnice su dobili i selektor “pancera” Joakim Lev, kapiten Filip Lam, kao i legendarni Ukrajinac Andrej Ševčenko.

Na utakmici će snage odmjeriti ekipa njegovih prijatelja i 11 najboljih svjetskih fudbalera, koje će predvoditi Murinjo, a cio prihod biće poklonjen u dobrotvorne svrhe.

Balak je karijeru počeo 1995. godine u Šemniceru, a igrao je još za Kajzerslautern, Bajern Minhen, Čelzi i Bajer Leverkuzen.

"Farmaceuti“ su posljednji klub čiji je dres nosio.

Bonus video: