Mirko i Stefanija zakazali vjenčanje

Vjenčanje će se obaviti 1. jula u baroknoj katedrali Santa Marija del Asuncione (Hram svetog uspenja Bogorodice), u mjestu Ostuni blizu Brindizija
358 pregleda 14 komentar(a)
Vučinić, Foto: Savo Prelević
Vučinić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 08.03.2013. 12:21h

Kapiten crnogorske reprezenzacije Mirko Vučinić zakazao je vjenčanje sa svojom dugogodišnjom saputnicom, Stefanijom Skoditi, piše “Republika” iz Barija.

List iz Pulje otkriva detalje - vjenčanje će se obaviti 1. jula u baroknoj katedrali Santa Marija del Asuncione (Hram svetog uspenja Bogorodice), u mjestu Ostuni blizu Brindizija.

Brindizi je gradić pored Lećea, gdje je Mirko i upoznao Stefaniju dok je od 2000. do 2006. godine nosio žuto-crveni dres kluba sa juga Italije. Katedrala je sagrađena u 15. vijeku i nalazi se na vrhu najvišeg brda u gradu.

Proslava vjenčanja trebala bi kasnije da se održi na ranču Traeta, takođe u mjestu Ostuni, gdje se nalazi hotel sa pet zvjezdica koji uključuje otvoreni prostor i prelijepe zelene površine.

“Republika” piše da već vlada velika znatiželja ko će prisustvovati ovom prestižnom događaju. “O gostima se ništa ne zna, možemo samo da nagađamo. Zamislite paradu svih igrača šampiona Juventusa, predvođenih trenerom Antonijom Konteom, koji je rođen u Lećeu”, piše list koji je počeo tekst riječima: “Crno i bijelo, boje Juventusa. Crno i bijelo, boje mladenaca. Poređenje nije slučajno”.

Brak će biti pečat na veliku porodicu, jer Mirko i Stefanija već imaju dva sina - starijeg Aleksandra, koji se rodio 1. novembra 2010. godine, i mlađeg Matiju rođenog 19. jula 2012.

Bonus video: