Stanković: Slučaj "Kasano" može da razdrma Inter

"Kao što je Esteban Kambjaso rekao - hajde da se pretvaramo da je Kasano bio suspendovan i da se sada vratio u tim. Dogodilo se, ali nije bilo ništa ozbiljno", rekao je Stanković
0 komentar(a)
Stanković, Foto: REUTERS
Stanković, Foto: REUTERS
Ažurirano: 06.03.2013. 16:35h

Fudbaler Intera Dejan Stanković rekao je da bi svađa Antonija Kasana i trenera Andree Stramaćonija mogla da bude od koristi za milanski tim.

"Normalno je da se takve stvari dešavaju, posebno kada nemamo rezultate i tenzija je na visokom nivou. Kao što je Esteban Kambjaso rekao - hajde da se pretvaramo da je Kasano bio suspendovan i da se sada vratio u tim. Dogodilo se, ali nije bilo ništa ozbiljno", rekao je Stanković za italijanske medije.

Kasano je kažnjen sa 40 hiljada eura jer je prošlog petka poslije treninga ušao u raspravu sa Stramaćonijem, a veći sukob spriječio je upravo Stanković.

"Trudim se da na sve to gledam sa pozitivne strane, odnosno da to može da bude od koristi Interu, jer ponekad je potrebno da vas nešto prodrma", poručio je Stanković.

Bivši kapiten Srbije je zbog povrede Ahilove tetive ozbiljno razmišljao da završi karijeru, ali se poslije devet mjeseci odsustva vratio na teren.

"Stramaćoni i ja smo rizikovali i veoma sam mu zahvalan na tome. Na utakmici protiv Kjeva bio sam skoncentrisan da ne forsiram i eventualno obnovim povredu, jer dugo nisam igrao, dok sam se protiv Katanije više osjećao kao dio ekipe", dodao je Stanković.

Bonus video: