Ronaldo: Srećan sam zbog Reala, a tužan zbog Junajteda

"Iskreno, pomalo sam se i stidljivo osjećao tokom meča, jer sam prvi put bio sa druge strane", rekao je Ronaldo
1 komentar(a)
Kristijano Ronaldo, Foto: Reuters
Kristijano Ronaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 06.03.2013. 15:06h

Najbolji fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je da je srećan zbog prolaska njegovog sadašnjeg kluba u četvrtfinale Lige šampiona, ali da je istovremeno i tužan zbog eliminacije bivšeg - Mančester junajteda.

Portugalac je na "Old trafordu" proveo šest godina, prije nego što je 2009. godine za rekordnih 94 miliona eura prešao u Real.

"Bila je to veoma emotivna noć za mene, nikada neću zaboraviti način na koji su me dočekali navijači Junajteda. Srećan sam zbog prolaska Reala, ali i tužan zbog ispadanja kluba u koji sam došao kao dječak i u kojem sam proveo nezaboravnih šest godina. Iskreno, pomalo sam se i stidljivo osjećao tokom meča, jer sam prvi put bio sa druge strane", rekao je Ronaldo.

On je dodao da je prethodna nedjelja bila nezaboravna - dvije pobjede protiv Barselone i trijumf nad Junajtedom, ali da je još dug put do finala Lige šampiona na "Vembliju".

"Izbacili smo jedan od najboljih timova na svijetu, ali idemo korak po korak. Ima još mnogo da se igra do finala", poručio je Ronaldo.

Real je sinoć slavio na "Old trafordu" sa 2:1, a Ronaldo je postigao drugi gol, koji iz poštovanja prema bivšem klubu nije proslavljao.

Bonus video: