Miljenović objavio spisak za dvomeč sa Slovačkom

Prvi duel omladinskih selekcija Crne Gore i Slovačke na programu je 12. marta u Trenčinu, dok je drugi dva dana kasnije. Miljenović je pozvao 18 igrača
2 komentar(a)
Aleksandar Boljević, Foto: Savo Prelević
Aleksandar Boljević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 06.03.2013. 14:38h

Selektor omladinske fudbalske reprezentacije Crne Gore Aleksandar Miljenović objavio je danas spisak igraČa za prijateljske mečeve sa Slovačkom.

Prvi duel omladinskih selekcija Crne Gore i Slovačke na programu je 12. marta u Trenčinu, dok je drugi dva dana kasnije. Miljenović je pozvao 18 igrača.

Miljenović je kazao da će nova generacija omladinske selekcije u Slovačkoj odigrati prve mečeve.

"Dueli sa Slovačkom predstavljaju pravu priliku da provjerimo formu kandidata. Ove utakmice biće početak uigravanja ekipe za kvalifikacije koje nas očekuju na jesen. Na spisku za nema Nebojše Kosovića, koji je oslobođen zbog obaveza u klubu, Idriza Toskića koji nije dobio dozvolu da se priključi reprezentaciji i Ivana Prančića koji je povrijeđen", kazao je Miljenović.

Na spisku su - golmani: Marko Kordić (Vojvodina) i Vuk Stijepović (Zeta).

Odbrana: Dejan Kovačević (Čelik), Ilija Tučević (Grbalj), Miloš Milović (Mogren), Danilo Šarkić (Sošo), Jovan Baošić (Mogren) i Jovan Bošković (Lovćen).

Sredina: Jovan Čađenović (Partizan), Mirnes Pepić (Rojtlingen), Marko Janković (Teleoptik), Žarko Grbović (Mogren), Marko Kažić (Budućnost), Stefan Nedović (Mogren) i Miloš Vučić (Sutjeska).

Napad: Aleksandar Boljević (Zeta), Boris Cmiljanić (Budućnost), Lazar Lalošević (Mogren).

Bonus video: