Rejna traži pojačanja od uprave Liverpula

"Ova sezona je važna jer se upoznajemo sa trenerom, njegovim zahtjevima i idejama. U prvoj utakmici naredne sezone moramo da budemo spremni na borbu", rekao je Rejna
0 komentar(a)
Rejna, Foto: REUTERS
Rejna, Foto: REUTERS
Ažurirano: 06.03.2013. 14:11h

Golman Liverpula Pepe Rejna rekao je danas da bi uprava kluba morala da uloži sredstva u dovođenje novih igrača na ljeto kako bi ekipa u prvenstvu obezbijedila mjesto koje vodi u Ligu šampiona.

Rejna smatra da će se Liverpul u bliskoj budućnosti boriti za jedno od mjesta koje iz Premijer lige vodi u Ligu šampiona, ali da uprava u toj borbi mora transferima da podrži menadžera Brendana Rodžersa.

"Ova sezona je važna jer se upoznajemo sa trenerom, njegovim zahtjevima i idejama. U prvoj utakmici naredne sezone moramo da budemo spremni na borbu", rekao je Rejna.

"Očigledno, biće nam potrebna pomoć uprave, ali mislim da imamo dobru osnovu. Znamo kakva je filozofija našeg trenera, vremenom je sve bolje i nadam se da ćemo biti spremni za takmičenje", dodao je španski golman.

Rejna je rekao i da je važno da klubu ostane trenutno najbolji strijelac Premijer lige Luis Suares.

"Liverpul ima sreću što je Luis u klubu. Ponosan sam što dijelim svlačionicu sa tako velikim igračem. On u svakoj utakmici daje 100 odsto. Vidjećemo šta će se dogoditi, svi žele da ostane u timu", rekao je 30-godišnji golman.

"On stvara šanse iz bezizlaznih situacija. Može da bude ubica u šesnaestercu. Za svaku ekipu je važno da ima napadača koji postiže više od 25 golova po sezoni", rekao je Rejna.

Bonus video: