Alba: Izbacićemo Milan iz Lige šampiona

"Ako budemo vratili nivo igre koji smo prikazivali tokom cijele sezone, vjerujem da ćemo izbaciti Milan", rekao je Alba, a prenose španski mediji
3 komentar(a)
Đordi Alba, Foto: ZIMBIO.COM
Đordi Alba, Foto: ZIMBIO.COM
Ažurirano: 05.03.2013. 18:51h

Odbrambeni fudbaler Barselone Djordi Alba rekao je danas da katalonski klub može da pobijedi Milan u revanš meču osmine finala Lige šampiona.

Milan je u prvoj utakmici u Italiji slavio protiv Barselone sa 2:0, a Alba je kazao da ukoliko njegov klub bude prikazao dobru igru kao iz većeg dijela sezone može da izbori plasman u narednu fazu takmičenja.

"Želimo da pobijedimo Deportivo u šampionatu i da povratimo prekopotrebno samopuzdanje ekipi. Biće teško protiv Deportiva, ali poslije te utakmice naš fokus će biti na Milanu. Ako budemo vratili nivo igre koji smo prikazivali tokom cijele sezone, vjerujem da ćemo izbaciti Milan", rekao je Alba, a prenose španski mediji.

Barselona je poslije poraza u Milanu zabilježila samo jedan trijumf protiv Sevilje u ligi, a nakon toga dvaput su poraženi od Reala.

Alba je rekao da katalonski klub nije navikao da se nađe u lošoj seriji rezultata, ali da u klubu nema panike zbog tri poraza iz četiri meča.

"Tačno je da nismo navikli da budemo u ovakvoj situaciji, ali ne paničimo. Uvijek gledamo napred i vjerujemo da ćemo se vratiti na pobjednički put", zaključio je Alba.

Barselona će u subotu na Nou Kampu dočekati Deportivo, dok će se revanš meč protiv Milana igrati na istom stadionu 12. marta.

Bonus video: