PORTUGALAC SJAJAN PROGNOZER

Murinjo pogodio šest od šest

Murinjo je u posljednjih sedam dana imao stoprocentan učinak u kladioničarskoj prognozi utakmica Mundijala
2 komentar(a)
Putin i Murinjo, Foto: Twitter
Putin i Murinjo, Foto: Twitter
Ažurirano: 30.01.2019. 09:53h

Žoze Murinjo se nije proslavio u najavi Mundijala, tipujući između ostalog da Hrvatska neće proći grupu. No, Portugalac je nakon prvih utakmica "uhvatio ruku" i pogodio svih šest predloga.

Trener Mančester junajteda je za milionski honorar radio pet dana na televiziji "Rusija danas", a u Rusiji je uspostavio brojna poznanstva i saradnju pa i sa sajtom "betting. team.ru".

Za nijih je Murinjo počeo prognozu sa utakmicom Španija - Iran, tipujući na "furiju", a zatim je iznenadio tipom da je Hrvatska bliža pobjedi od Argentine ali se ogradio sa X2, što je vrijedilo 1,85.

Potom je redom pogodio Brazil protiv Kostarike, tešku pobjedu Njemačke nad Švedskom, Hrvatsku protiv Islanda, i pobjedu Brazila nad Srbijom.

"Matić, moj omiljeni fudbaler je istrošen. Isuviše sam ga koristio tokom sezone i to će presuditi uprkos toj emotivnoj igri Srba koja ih nekada nosi do neslućenih visina..", obrazložio je Murinjo.

On je za večeras progmnozirao prijateljski remi u utakmici Engleska - Belgija, a da li će ga prevariti podatak da obje selekcije igraju sa igračima koji su malo ili nimalo igrali u prethdona dva kola?!