Krunić mijenja Jankovića?

Krunić je, po navodima medija, i tokom zime bio pik sportskog direktora Zorana Stojadinovića, koji izuzetno cijeni njegovo znanje
0 komentar(a)
Ažurirano: 04.03.2013. 10:03h

Upravni odbor Crvene zvezde rasparavljaće danas (18 časova ) o sudbini Aleksandra Jankovića, a srpski mediji kao potencijalnog nasljednika pominju Sima Krunića.

Remi sa Radom na Vračaru (1:1), ali prije svega očajna igra sa igračem više tokom cijelog drugog poluvremena, razočarali su čelnike „crveno-belih”, koji planiraju brze promjene.

Postoji šansa da Krunić napusti kormilo Jagodine i prihvati se velikog izazova na klupi Zvezde, koja zaostaje pet bodova za Partizanom, a ima meč više.

Krunić je, po navodima medija, i tokom zime bio pik sportskog direktora Zorana Stojadinovića, koji izuzetno cijeni njegovo znanje.

Spekuliše se da je uprava razgovarala sa Krunićem nakon slabih igara tokom priprema u Turskoj, ali je odlučila da ne vrši pritisak na tim u jeku priprema.

Izgubio povjerenje Stojadinovića: Aleksandar Janković na utakmici sa Radom

„Sportski žurnal” piše da je Krunić čak gledao meč Zvezde i Rada u nedelju na Vračaru.

U slučaju da UO odluči da smijeni Jankovića, pregovori sa Krunićem bi bili aktivirani odmah, a ako dvije strane postignu dogovor, Jagodina bi u subotu mogla da dočeka lidera Partizan bez prvog trenera.

Rad je, izgleda, poguban za trener Zvezde - Robert Prosinečki je jesenas otišao nakon remija na „Marakani” sa „građevinarima”, a sada se sprema otkaz Jankoviću.

Galerija

Bonus video: