Lider nema namjeru da posustane

"Ni u jednom trenutku nismo potcijenili Mogren, tako ćemo se ponašati i prema narednim protivnicima", kazao je junak u trijumfu na Lugovima i dvostruki strijelac Đorđije Ćetković
3 komentar(a)
Đorđije Ćetković, Foto: Vesko Belojević
Đorđije Ćetković, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 04.03.2013. 10:28h

Jesenji prvak nastavio je da “ruši” sve pred sobom! Poslije Grblja, izabranici Dragana–Gage Radojičića uzeli su mjeru i Mogrenu, koji se na svom terenu morao pomiriti sa prvim proljećnim porazom.

Kao nebrojeno puta do sada, Sutjeska je odigrala borben meč, tačno je znala šta hoće, a kao plod takve igre stigla je sigurna pobjeda, koja će Nikšićanima puno značiti u nastavku prvenstvene trke.

Prevagu u metropoli crnogorskog turizma donio je Đorđije Ćetković, zimska akvizicija Sutjeske, golovima u prvom, odnosno drugom poluvremenu kada je protivnik i “dotučen”.

"Utakmica u Budvi nije bila lijepa za oko. Teren nije u dobrom stanju, međutim, velikom borbenošću uspjeli smo da ostvarimo cilj. Ni u jednom trenutku nismo potcijenili Mogren, tako ćemo se ponašati i prema narednim protivnicima".

"Prezadovoljni smo što smo u prva dva kola osvojili šest bodova. Želimo da nastavimo uspješnu seriju. Jednostavno, na svakom meču ići ćemo na pobjedu", rekao je Ćetković.

Upravo njegovi golovi omogućili su nikšićkom prvoligašu da se sa prvog proljećnog gostovanja kući vrati pjevajući. I ne samo to - nakon dva proljećna kola Sutjeska je pobjegla Budućnosti na plus pet, odnosno gradskom rivalu Čeliku osam bodova, dok Rudar polako ali sigurno gubi korak za vodećima.

"Nisam zadovoljan svojom igrom i pored dva postignuta gola. Moram i mogu puno bolje. Znate da sam prošli meč počeo sa klupe, s obzirom na to da nisam trenirao sedam dana pred meč sa Grbljem. Trener mi je dao priliku od početka i dobro je ispalo", rekao je Ćetković u jednom dahu i nastavio:

"Ima još dosta da se igra. Liga je izjednačena i izrazitih favorita nema. Mislim da svako svakoga može da dobije. Mi ćemo se truditi da ostvarimo što više pobjeda. Za svaku utakmicu imamo posebnu pripremu. Pohvalio bih saigrače koji su odradili lavovski dio posla", zaključio je Ćetković.

U miru i dobroj atmosferi fudbaleri Sutjeske u subotu će ugostiti Mladost, koja tradicionalno loše prolazi kraj Bistrice.

Bonus video: