Ronaldo rezerva, Ćavi povrijeđen

Najbolji igrač Reala, Kristijano Ronaldo, u utakmicu ući samo u slučaju negativnog rezultata
0 komentar(a)
Ronaldo, Foto: REUTERS
Ronaldo, Foto: REUTERS
Ažurirano: 01.03.2013. 18:33h

Nakon što je prije tri dana demolirao Barselonu u revanšu Kupa kralja na "Nou kampu", Žoze Murinjo je odlučio da se ne inati i da mu je bolje da sačuva tim za utorak i revanš meč Lige šampiona sa Mančester junajtedom. Zato će sjutra na "Santjago Bernabeu", prema grafiku španske "Marke", izvesti na megdan Barseloni tim u kojem neće biti čak sedmorica fudbalera koja su eliminisala Barsu u polufinalu Kupa kralja.

Ipak, iako je najavljen na pomenutom grafiku, prema izvorima Marke izvjesno je da će i najbolji igrač Reala, Kristijano Ronaldo u utakmicu ući samo u slučaju negativnog rezultata. Upravo je Kristijano Ronaldo u prethodnom duelu na "Nou kampu" ušao u istoriju kao prvi igrač koji je na dva uzastopna gostovanja "El klasika" postigao po dva gola.

Ukoliko Marka "pogodi" od igrača iz prethodnog "El klasika" za Real će sjutra nastupiti samo golman Dijego Lopes, Arbeloa i Serhio Ramos. Za razliku od najljućeg neprijetalje, Barselona na "Bernabeu" ide u najjačem sastavu, ali bez Ćavija,koji će zbog povrede tetive desne noge pauzirati između deset i 15 dana i pod znakom pitanja je njegov nastup u revanšu Milanu u Ligi šampiona.

Meč na "Bernabeu" počinje sjutra u 16 sati.

Bonus video: