Bekam: Nisam još spreman za cijele utakmice

"Osjećao sam se dobro, ali ne mogu odmah da igram po 85 minuta", rekao je Bekam, prenijeli su danas francuski mediji
1 komentar(a)
Dejvid Bekam, Foto: Beta/AP
Dejvid Bekam, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 28.02.2013. 16:29h

Fudbaler Pari Sen Žermena Dejvid Bekam rekao je da se u Francuskoj osjeća kao kod kuće i da još nije dovoljno spreman da igra cijele utakmice. Bekam je sinoć debitovao za PSŽ i odigrao je 85 minuta u pobjedi nad Marsejom u Kupu od 2:0.

"Uvijek je dobro kada ste u prvom timu. Bilo mi je zadovoljstvo. Osjećam se kao kod kuće, igram sa super igračima u super timu. Osjećao sam se dobro, ali ne mogu odmah da igram po 85 minuta", rekao je Bekam, prenijeli su danas francuski mediji.

Sportski direktor PSŽ-a Leonardo rekao je da je Bekamov nastup dokaz da dolazak bivšeg fudbalera Mančester junajteda i Real Madrida nije marketinški potez.

"On nije došao samo da bismo se slikali, držali konferencije za novinare i prodavali dresove. Dokaz za to je njegov nastup protiv Marseja", rekao je Leonardo.

Trener Karlo Anćeloti je takođe pohvalio Bekamov doprinos pobjedi u Kupu.

"Bekam je odigrao vrlo dobro. Kao po običaju, dobro je dodavao i dobro sarađivao sa saigračima. Pokazao je da može da igra, čak iako ima 37 godina", rekao je on.

Anćeloti je dodao da je razočaran odlukom Evropske fudbalske unije (Uefa) da suspenduje Zlatana Ibrahimovića na dvije utakmice, zbog crvenog kartona koji je dobio tokom utakmice sa Valensijom u Ligi šampiona.

"Bio sam iznenađen kada mu je sudija pokazao crveni karton, a suspenzija od dvije utakmice je nevjerovatna. Nadam se da će preispitati svoju odluku", dodao je trener Pari Sen Žermena.

Bonus video: