Vujović i Pržica osvojili Bijelo Polje

"Moji fudbaleri su odlično taktički odradili posao i čestitam im na velikom zagalanju, a zahvaljujem domaćinu na fer i korektnoj igri", istakao je šef struke Mogrena Branislav Milačić
77 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 27.02.2013. 11:30h

U zanimljivom meču jakog tempa sigurniji su bili fudbaleri Mogrena i odnijeli bodove iz Bijelog Polja.

Obje ekipe igrale su otvoreno, a prve prilike imali su Bjelopoljci - prvo se Čindrak nije najbolje snašao u kaznenom prostoru, a zatim je šut Đurovića sa 15 metara zaustavio Todorović. Na drugoj strani u 33. minutu Vujović je sam izašao ispred domaćeg golmana, ali ga je Aković nadmudrio.

Finiš prvog dijela donio je dosta uzbuđenja i dva gola. Gosti su poveli u 44. minutu kada je sudija Pavle Radovanović procijenio da je Miloš Petrović u kaznenom prostoru faulirao Ivanovića, a siguran realizator sa 11 metara bio je Vujović.

Radost Budvana, međutim, nije dugo trajala, jer je u nadoknadi vremena poslije kornera Miloš Petrović glavom izjednačio rezultat.

U drugom poluvremenu Bjelopoljci su napadali i opasno zaprijetili u 66. minutu kada je Đurović odlično uposlio Radulovića, koji iz neposredne blizine nije dobro zahvatio loptu.

Tačku na meč stavio je u 71. minutu Pržica koji je iskoristio smušenost domaće odbrane, rutinski sa sedam metara zatresao mrežu i donio pobjedu svojoj ekipi.

"Imali smo veliku želju da na startu ostvarimo trijumf, ali moji fudbaleri nisu uspjeli da se nametnu kvalitetnom partijom. S druge strane, gosti su bili opasni iz kontri i polukontri, što im je donijelo sva tri boda", kazao je poslije meča trener Jedinstva Dušan Jevrić.

"Moji fudbaleri su odlično taktički odradili posao i čestitam im na velikom zagalanju, a zahvaljujem domaćinu na fer i korektnoj igri", istakao je šef struke Mogrena Branislav Milačić.

JEDINSTVO - MOGREN 1:2

Bijelo Polje – Gradski stadion. Gledalaca: 700. Sudija: Pavle Radovanović (Podgorica). Pomoćnici: Vladan Todorović i Aleksandar Đikanović (Nikšić). Strijelci: Miloš Petrović u 45+1. minutu (Jedinstvo), Vujović u 44. iz penala i Pržica u 71. minutu za Mogren. Žuti kartoni: Mihailo Petrović, Đurović (Jedinstvo), Lagator, Pržica, Đoković (Mogren).

Jedinstvo: Aković 6,5, Gojačanin 6, Kalezić 5,5, Rosić 5, Mihailo Petrović 6, Radulović 6 (Raičević), Drašković 6, Đurović 7, Medenica 5,5 (Gavrić 5,5), Čindrak 5,5 (Boričić 5,5), Petrović 6.

Mogren: Todorović 6,5, Ivanović 7, Popović 6,5, Radišić 7, Bojić 7, Lagator 6,5, Pržica 7, Mijušković 7 (Baošić), Peličić 6,5, Đoković 6,5, Vujović 7.

Bonus video: