Mornar i Mladost odigrali bez golova

"Imali smo kolosalnu priliku i u posljednjem minutu meča, ali lopta jednostavno nije htjela u gol", rekao je pomoćni trener Mladosti Vladan Tomić
0 komentar(a)
Ažurirano: 27.02.2013. 10:40h

Evidentno je bilo da su oba rivala na premijeri proljećnog dijela u Baru željela da stignu do sva tri boda, ali su golmani barskog i podgoričkog sastava imali svoj dan - završilo se 0:0.

Da su u samoj završnici oba poluvremena fudbaleri Mladosti bili precizni, odnosno Mornara većim dijelom drugog poluvremena, ishod bi vjerovatno bio drugačiji.

"Imali smo kolosalnu priliku i u posljednjem minutu meča, ali lopta jednostavno nije htjela u gol", rekao je pomoćni trener Mladosti Vladan Tomić.

Gosti su već u 6. minutu imali su prvu izglednu priliku preko bivšeg napadača Mornara Boža Markovića, ali je golman Radunović bio siguran.

Dojučerašnji saigrači bili su oči u oči i u finišu prvog poluvremena, ali je i ovoga puta šut glavom stamenog napadača odlično postavljeni Radanović odbranio.

U drugom dijelu viđena je znatno bolja igra domaćeg sastava. Trener Saša Petrović u potpunosti je pogodio sa uvođenjem mladog Bogdanovića, koji je zaprijetio prvo u 49, a onda u 60. i 75. minuta.

Najozbiljniju priliku u sudijskoj nadoknadi ipak nisu iskoristili gosti. Rezervista Ivan Knežević sa svega nekoliko metara dobro je šutirao glavom, ali je golman Radanović briljantnom refleksnom intervencijom spasao svoj tim već viđenog poraza.

"Remi je možda najpravedniji ishod, iako su gosti imali nekoliko zrelijih prilika. U drugom dijelu smo zaigrali onako kako se to od nas očekuje, ali nismo bili pravi u završnici"; rekao je pomoćni trener Mornara Zoran Đurašković.

MORNAR - MLADOST 0:0

Bar – SRC "Topolica". Gledalaca: 400. Sudja: Nikola Dabanović (Podgorica). Pomoćnici Veselin Radunović (Nikšić), Vujica Pavićević (Danilovgrad). Žuti kartoni: Divanović (Mornar), Stanković, Vuković, Seratlić (Mladost).

Mornar: Radanović 7,5, Matić 6,5, Krstović 6,5, Skopljak 7, Vukmarković 6,5, Vojvodić 7, Kacić 6,5 (Bogdanović 7), Divanović 6,5 (Džanović), Rotković 6,5 (Vuković 6,5), Ćulafić 7, Gačević 6,5.

Mladost: Vujović 7,5, Tatar 7, Taku 7, Stanković 6,5, Vuković 6,5, Živković 6,5, Božović 6,5, Šćepanović 5 (Knežević 6,5), Marković 7, Pavićević 6,5 (Orahovac 6,5), Seratlić 6,5.

Bonus video: