Nedović: Nema razloga da ne nastavimo jesenji ritam

"Sutjeska jeste u problemima, ali sam siguran da će trener Radojičić na najbolji način pripremiti ekipu i pored svih nedaća#, kaže Nedović
280 pregleda 0 komentar(a)
Aleksandar Nedović, Foto: Savo Prelević
Aleksandar Nedović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 26.02.2013. 11:08h

Fudbaleri Grblja pripremali su se kao da će se meč u Nikšiću sigurno igrati, zato ih nije iznenadila jutrošnja odluka igrača Sutjeske da ipak istrče na teren.

Ekipa iz Radanovića pokušaće i na gostovanju lideru da nastavi tamo gdje je stala sa završetkom jesenje polusezone. Četa Aleksandra Nedovića je u posljednjih 13 mečeva prvog dijela primila samo tri gola, a mreža golmana Milete Radulovića mirovala je čak devet utakmica zaredom...

"Čeka nas težak meč. Sutjeska jeste u problemima, ali sam siguran da će trener Radojičić na najbolji način pripremiti ekipu i pored svih nedaća. Očekujem, međutim, reakciju moje ekipe, iako je ovo jedno od najtežih gostovanja, ne vidim razlog da ne nastavimo ritam iz prvog dijela. Ubijeđen sam da ćemo zadržati čvrstinu, a tokom priprema smo radili i na tome da usavršimo neke druge segmente", ističe Nedović.

U odnosu na prvi dio, Grbljani će, prije svega, biti oslabljeni za napadača Nemanju Nikolića, koji je otišao u Rostov.

"Neki tek sada shvataju koliko je taj momak kvalitetan, kada je iz crnogorske prešao u jednu od pet najboljih liga. Ali, mi smo taj kvalitet davno prepoznali i njegovali ga. Sigurno da za takvog fudbalera nema zamjene", ističe Nedović.

SUTJESKA - GRBALJ

Nikšić - Stadion kraj Bistrice. Sudija: Jovan Kaluđerović (Cetinje). Pomoćnici: Danijel Dević (Bar), Miodrag Brajović (Spuž). Početak u 14 časova.

Sutjeska (4-4-2): Janjušević (Radović) - Bečalić, Ćuković, Ognjanović, Stijepović - Jovović, J. Nikolić, D. Karadžić, Perošević - Pejović, Ćetković.

Grbalj (4-2-3-1): Radulović - Luković, Take, Radusinović, Glavan - Ragipović, Bogdanović - Macanović, Janković, Đalac - Merdović.

Bonus video: