Mornar protiv Mladosti kreće u "operaciju opstanak"

Nećemo kalkulisati jednostavno moramo probati pred svojim navijačima da stignemo do sva tri boda. Takav će nam biti pristup", rekao je Saša Petrović, trener Mornara
0 komentar(a)
Ažurirano: 26.02.2013. 11:28h

Fudbaleri Mornara lagano ali sigurno protiv velikog rivala (Mladosti) kreću u proljećnu operaciju zvanu sigurna zona i opstanak u elitnom društvu bez baraža. Takvim očekivanjima za pravo daju odlični pripremni rezultati u zimskom periodu. Veliki broj fudbalera je napustio klub ali je dovoljan broj kvalitetnih igrača i doveden. Potpuno je jasno da će trebati vremena da se kockice poslože na najbolji mogući način.

"Znamo da nas čeka težak protivnik koji igra odličan fudbal već nekoliko godina unazad i u njihovoj igri praktično da nema razlike kad igraju u gostima ili kod kuće. Nećemo kalkulisati jednostavno moramo probati pred svojim navijačima da stignemo do sva tri boda. Takav će nam biti pristup", rekao je Saša Petrović, trener Mornara.

Podgorički prvoligaš sa dosta ambicija i sa puno novih igrača iščekuje nastavak sezone. No, ekipa Miodraga Vukotića desetkovana je povredama pred današnji meč na “Topolici”.

"Gostujemo nezgodnoj ekipi koja je u drugoj polovini jesenjeg dijela bila uspješnija nego na startu sezone. I Mornar se pojačao, dok mi imamo puno novih igrača ali još nisu sve linije tima uigrane...Znali smo da ne možemo da računamo na povrijeđene Kaljevića i Tomića, a dodatni problem je što su im se priključili još Mitrović, Mandić i Marčelja. Nadam se, međutim, da će oni koji istrče na teren pružiti maksimum, a svaki ishod sem poraza bio bi povoljan po nas", rekao je Vukotić.

MORNAR - MLADOST

Bar - Stadion “Topolica”. Sudija: Nikola Dabanović (Podgorica). Pomoćnici: Veselin Radunović (Nikšić), Vujica Pavićević (Danilovgrad).

Mornar (4-4-2): Radanović - Vojvodić, Skopljak, Gačević, Matić - Krstović, Vukmarković, Kacić, Ćulafić - Bogdanović, Rotković.

Mladost (4-5-1): Vujović - Tatar, Taku, Živković, Vuković - Šćepanović, Sanković, Božović, Seratlić, Pavićević - Marković.

Bonus video: