Karadžić: Nećemo odustati od zahtjeva

„Ako se situacija ne popravi u toku dana, utakmica protiv Grblja najvjerovatnije neće biti odigrana. To je stav igrača i stručnog štaba”, rekao je kapiten Darko Karadžić agenciji MINA
54 pregleda 1 komentar(a)
Sutjeska, Foto: Luka Zeković
Sutjeska, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 25.02.2013. 14:19h

Utakmica između Grblja i Sutjeske najvjerovatnije sjutra neće biti odigrana, ukoliko se danas neko od rukovodilaca kluba ne obrati stručnom štabu i igračima povodom isplate dugovanja, rekao je kapiten nikšićkog kluba Darko Karadžić.

On je kazao da igrači u nedjelju nijesu trenirali jer su čekali obraćanje čelnika kluba, do kojeg nije došlo.

„Ako se situacija ne popravi u toku dana, utakmica protiv Grblja najvjerovatnije neće biti odigrana. To je stav igrača i stručnog štaba, koji ni po koju cijenu neće odustati od svojih zahtjeva”, rekao je Karadžić agenciji MINA.

Karadžić očekuje podršku Sindikata profesionalnih fudbalera Crne Gore, navodeći da će konačan ishod zavisiti i od dobre volje predstavnika Grblja.

„Obaviješten sam da će Sindikat uložiti napore kako bi se meč odložio dok nam se ne isplate dugovanja. Nadam se da će nam rukovodstvo Grblja izaći u susret”, rekao je Karadžić.

On je kazao da ovakvim razvojem situacije najviše gubi nikšićki fudbal, koji se protekle jeseni konačno vratio na mjesto koje mu pripada.

„Naše strpljenje je pri kraju, čekali smo nekoliko mjeseci, ali ništa od dogovorenog nije ispunjeno. Zvanično nam se niko nije obratio, dobili smo samo prazna obećanja. Situacija je veoma teška, u ovom trenutku najmanje razmišljamo o fudbalu”, zaključio je Karadžić.

Bonus video: