Fudbaleri Reala u Barselonu idu na dan utakmice

Žoze Murinjo na taj način želi da izbjegne neprijateljsku atmosferu, kakva je pratila njegov tim tokom nekoliko posljednjih noćenja u Kataloniji
0 komentar(a)
Real Madrid, Foto: Reuters
Real Madrid, Foto: Reuters
Ažurirano: 25.02.2013. 14:46h

Fudbaleri Real Madrida neće prespavati u Barseloni prije revanša polufinala Kupa kralja, kako bi izbjegli neprijateljski doček u katalonskoj prijestonici.

Dva španska velikana će sjutra na „Kamp nouu” odlučiti o prvom finalisti Kupa kralja, a prvi meč u Madridu je završen rezultatom 1:1.

Iako je ranije bilo uobičajeno da „kraljevski klub” otputuje u Barselonu dan prije „el klasika”, sada to neće biti slučaj.

Žoze Murinjo će svoje igrače povesti na put tek sjutra ujutro, a do početka utakmice u 21 čas ekipa će biti u hotelu.

„Marka” piše kako portugalski stručnjak smatra da njegovim igračima nije potreban nikakva posebna motivacija za Barselonu i zajednička izgradnja duha, pa im je dopustio da u ponedjeljak spavaju kod kuće.

Na taj način želi da izbjegne i neprijateljsku atmosferu, kakva je pratila njegov tim tokom nekoliko posljednjih noćenja u Kataloniji.

Domaći navijači su stvarali buku ispred hotela i budili igrače i na taj način pokušavali da ih dekoncentrišu prije velikog okršaja.

Bonus video: