Lider u štrajku tri dana prije nastavka sezone!

Fudbaleri Sutjeske prekinuli sa radom i poručili upravi da neće igrati utakmicu sa Grbljem u utorak ako se u naredna dva dana ne isplate zaostala dugovanja
5 komentar(a)
Sutjeska, Foto: Luka Zeković
Sutjeska, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 23.02.2013. 16:15h

Fudbaleri Sutjeske od danas su u štrajku - izabranici Dragana Gage Radojičića prekinuli su sa trenažnim proces i jasno poručili čelnicima kluba, da ako u naredna dva dana ne nađu novac za isplatu, neće igrati premijerni meč sa Grbljem!

Naime, fudbalerima se duguje šest plata i jedna premija iz prošle godine, a po svemu sudeći teško je očekivati vedrije dane kraj Bistrice, bez obzira što je nedavno predsjednik Upravnog odbora Mitar Matijašević najavio stabilicaziju kluba na svim nivoima.

Strpljenje prvotimaca i stručnog štaba trajalo je mjesecima, ali uzalud, pa je stari problem samo kulminirao onda kada se najmanje očekivalo. Nažalost,najviše boli činjenica što će jesenja titula i odličan rezultat u prvom dijelu šampionata ostati u sjenci loše finansijske situacije koja ozbiljno ugrožava proklamovane ambicije.

Fudbaleri i stručni štab su pokazali da su sposobni da odrade svoj dio posla kako treba, čime su dokazali da kriza nije produkt ove klupske strukture, ali zato oni čiji je posao bio da obezbijede sredstva i podrže rezultat, iako nijesu bili uspješni u tom zadatku, i dalje ostaju na čelnim pozicijama nesvjesni da zbog njihove inertnosti rezulat koji je izvojevan srcem i na terenu sada pada u vodu!

Ostaje da se vidi da li će fudbaleri istrajati u odluci da u utorak ne istrče na teren ili će ih još jedno potencijalno obećanje o boljem sjutra , ipak, izvesti na zeleni tepih!

Bonus video: