Ljajić: Žao mi je što nisam u reprezentaciji

"Patim što nisam u reprezentaciji. Ja sam veliki navijač Srbije, uvijek sam navijao iz srca", rekao je Ljajić za italijanski Skaj
17 komentar(a)
Ljajić, Foto: Beta/AP
Ljajić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 22.02.2013. 12:26h

Fudbaler italijanske Fiorentine Adem Ljajić rekao je danas da mu je žao što nije u reprezentaciji Srbije, ali nije isključio mogućnost da se vrati u nacionalnim tim.

"Patim što nisam u reprezentaciji. Ja sam veliki navijač Srbije, uvijek sam navijao iz srca. Sada sam se udaljio od selektora Mihajlovića i ne čujem se sa njim, ali postoji mogućnost da se saradnja ponovo uspostavi", rekao je Ljajić za italijanski Skaj.

Ljajić nije član reprezentacije od maja prošle godine i prijateljskog duela sa Španijom kada ga je selektor Mihajlović odstranio iz tima jer nije pjevao himnu. Nakon toga, Lajićev otac Sahmir objasnio je da njegov sin nije pjevao himnu iz "ličnih razloga".

Fudbaler Fiorentine u posljednje vrijeme igra veoma dobro u Seriji A, nedavno je dao dva gola protiv Intera, ali je Mihajlović ponovio da za njega nema mjesta u reprezentaciji dok ne odluči da pjeva himnu.

Ljajić je do sada za reprezentaciju Srbije odigrao sedam utakmica.

Bonus video: