Jovanović ne dolazi u Budućnost

Jovanović nije uspio da se dogovori sa Zvezdom oko isplate duga, što je bila posljednja i nepremostiva prepreka da reprezentativac Crne Gore pojača najveći crnogorski klub
4 komentar(a)
Milan Jovanović, Foto: Savo Prelević
Milan Jovanović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.02.2013. 08:38h

Posljednji minuti zimskog prelaznog roka ponudili su dramu - Budućnost je pola sata prije ponoći dogovorila dolazak reprezentativnog beka Milana Jovanovića na pozajmicu iz Crvene zvezde, a onda je sve otpalo samo nekoliko minuta prije zatvaranja prelaznog roka.

"Sve je dogovoreno, dobili smo veliko pojačanje i nastavili dobru saradnju sa Zvezdom", kazao je “Vijestima” izvršni direktor Podgoričana Budimir Miranović sinoć oko 23.30 sati.

Čekao se još potpis, vrijeme nije bilo saveznik (prelazni rok završavao se u ponoć) a onda je sve otpalo. Kako saznajemo, Jovanović nije uspio da se dogovori sa Zvezdom oko isplate duga, što je bila posljednja i nepremostiva prepreka da reprezentativac Crne Gore pojača najveći crnogorski klub.

Njegov status u Crvenoj zvezdi i dalje ostaje nerazjašnjen, nakon što je odstranjen sa priprema u Antaliji zbog konzumiranja alkohola.

Bio je to propust preko kojeg u beogradskom klubu nisu željeli da pređu, pa je Jovanović u nastavku priprema trenirao odvojeno od ekipe i sasvim izvjesno neće biti u takmičarskoj ekipi u nastavku sezone.

Najviše gubi reprezentacija Crne Gore, uoči ključnih mečeva sa Moldavijom i Engleskom. Jovanović je do sada bio standardan na lijevom beku.

Bonus video: