Rasprodate ulaznice za meč Hrvatske i Srbije

Navijači širom Hrvatske su, neki od njih i cijelu noć, po snijegu i hladnoći čekali na karte čija je prodaja trebalo da počne u devet ujutro
1 komentar(a)
Ažurirano: 21.02.2013. 20:03h

Cijeli kontigent od 24.000 ulaznica za fudbalski meč Hrvatska - Srbija koje su puštene u slobodnu prodaju, "planuo" je juče za samo nekoliko sati, potvrdio je komesar HNS-a Nikša Martinac.

Ulaznice, čija se cijena kretala od 250 kuna (33 eura) na zapadnoj tribini među VIP gostima, do 50 kuna (6,6 eura) na južnoj tribini, prodavale su se preko interneta i u prodavnicama kompanije "Tisak medija".

Svaki navijač mogao je da kupi do četiri ulaznice uz obavezno pokazivanje lične karte.

Navijači širom Hrvatske su, neki od njih i cijelu noć, po snijegu i hladnoći čekali na karte čija je prodaja trebalo da počne u devet ujutro. Ipak, zbog velike navale kompjuterski sistem je pao, pa je početak prodaje pomjeren, što je izazvalo "gunđanje" navijača.

Red su održavali brojni redari uz pratnju policije, često i interventne, a ispred prodajnih mjesta postavljene su i metalne ograde. Prema dogovoru fudbalskih saveza Hrvatske i Srbije na utakmici 22. marta na Maksimiru, ali ni 6. septembra u Beogradu neće biti gostujućih navijača.

S obzirom na veliko interesovanje, HNS će na trgovima velikih gradova da organizuje gledanje meča na video-bimovima.

Bonus video: