Džerard: Navijači, protiv Zenita ste potebniji nego ikad

"Oni imaju veliki uticaj na meč. Oni su naš 12. igrač i ovo je situacija kada su nam potrebniji nego ikada, pogotovo poslije ovakvog rezultata u prvom meču", rekao je kapiten Liverpula
0 komentar(a)
Stiven Džerard, Foto: Reuters
Stiven Džerard, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.02.2013. 23:22h

Stiven Džerard pozvao je danas navijače Liverpula da ispune tribine "Enfilda" na revanš utakmici šesnaestine finala Lige Evrope protiv Zenita.

Liverpul je u prvom meču u prvom meču u Sankt Peterburgu poražen 2:0, golovima Hulka i Semaka.

"Neka dođu ranije i naprave što veću buku, tako će nam olakšati posao. Znamo da možemo da očekujemo buku, strast i posvećenost. Oni imaju veliki uticaj na meč. Oni su naš 12. igrač i ovo je situacija kada su nam potrebniji nego ikada, pogotovo poslije ovakvog rezultata u prvom meču", rekao je kapiten Liverpula za klupski sajt.

Džerard je dodao da se i sada poslije toliko godina "naježi" kada prije utakmice čcuje čuvenu himnu navijača Liverpula "Youll Never Walk Alone".

"Himna mi sada više znači nego kada sam prvi put istrčao na teren. Tek kad postaneš stariji shvatiš koliko himna znači navijačima i klubu. Ovaj put i buka mora da bude velika. Mnogi igrači i treneri se uplaše zbog atmosfere na našem stadionu", poručio je Džerard.

Revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope Liverpul - Zenit na programu je sjutra od 21.05.

Bonus video: