Dragićević: Od sad nema opravdanja

"Bili smo jako nervozni, ne znam koji je razlog za to. Jasno mi je samo da od danas do kraja sezone opravdanja nema, ni u čemu ne smijemo da tražimo alibi", rekao je Dragićević
57 pregleda 3 komentar(a)
Radisav Dragićević, Foto: Boris Pejović
Radisav Dragićević, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 20.02.2013. 23:06h

Golovi tandema Radonjić - Adrović podsjetili su na šampionske dane, sve ostalo bilo je daleko od šampionskog - Budućnost je remizirala sa Dečićem (2:2) , u posljednjoj provjeri uoči nastavka šampionata (utorak).

Rezultat na stranu, “plavi” su razočarali igrom, u većem dijelu meča na Starom aerodromu nije se vidjela razlika između aktuelnog šampiona i drugoligaša.

"Nadam se da je ova utakmica bila posljednje loše što nam se desilo uoči nastavka prvenstva", rekao je trener Budućnosti Radisav Dragićević nakon meča.

Budućnost je povela golom Radonjića iz slobodnog udarca, nakon što je lopta zakačila živi zid i srećno promijenila smjer. Dečić je mogao da izjednači do poluvremena (velike šanse Adžovića i Vujačića), ali je poravnanje ipak stiglo početkom nastavka, kada je pogodio Vujačić.

Adrović je potom u 65. minutu ponovo doveo Budućnost u vođstvo, da bi na 2:2 poravnao Tuzović, spektakularnim golom 10 minuta prije kraja.

"Bili smo jako nervozni, ne znam koji je razlog za to. Jasno mi je samo da od danas do kraja sezone opravdanja nema, ni u čemu ne smijemo da tražimo alibi", rekao je Dragićević.

Čak ni u odlasku plejmejkera Dragana Boškovića - igrača kojem nije pronađena zamjena.

"Nedostaje nam čistog kvaliteta, ali to moramo da nadomjestimo borbenošću i zalaganjem", podvukao je Dragićević.

Prvenstvo se nastavlja 26. februara, Budućnost odmah igra derbi - pod Goricom gostuje Čelik. Dragićević je danas isprobao formaciju za taj meč, jer u timu nije bilo suspendovanog Flavija, te povrijeđenog Radunovića.

"Imam još dvije dileme oko sastava, jednu u veznom redu, drugu u napadu", zaključio je trener Budućnosti.

Danas je to izgledalo ovako: Agović, Kamberović, Orahovac, Peković, Tomković, Kalezić, N. Vukčević, Golubović, M. Vukčević, Radonjić, Nikač. U nastavku su ušli Raspopović, Raičević, Adrović, Kopitović, Flavio, Rogošić, Milošević.

Bonus video: