Kivu emotivan pred utakmicu sa Klužom

"Ovo će mi biti prvi put da igram protiv rumunskog kluba, tako da mi nije svejedno. Ovo će biti posebna utakmica za mene", rekao je Kivu, prenijeli su italijanski mediji
0 komentar(a)
Kivu, Foto: REUTERS
Kivu, Foto: REUTERS
Ažurirano: 20.02.2013. 18:55h

Rumunski fudbaler Kristijan Kivu rekao je danas da mu neće biti svejedno da igra protiv Kluža, s obzirom da će prvi put u karijeri sa stranom ekipom igrati protiv nekog kluba iz svoje rodne zemlje.

"Ovo će mi biti prvi put da igram protiv rumunskog kluba, tako da mi nije svejedno. Ovo će biti posebna utakmica za mene. Spreman sam da zaigram, ali još nije poznato da li sam fizički potpuno u formi", rekao je Kivu, prenijeli su italijanski mediji.

Fudbaler italijanskog Intera najvjerovatnije će biti u startnoj postavi svog kluba na revanš utakmici druge faze Lige Evropa protiv Kluža u gostima.

"Ovo je važna utakmica i očigledno je da je naš cilj da prođemo dalje. Kluž je dobar tim, bili su konkretni u Ligi šampiona, tako da ih nikako ne smijemo potcijeniti", kazao je on.

Kivu je karijeru počeo u klubu Rešica, potom igrao u Univerzitatei iz Krajove, odakle je prešao u Ajaks, a nakon toga u Romu, prije nego što je došao u Inter.

Bonus video: