"Parizijen": Real i Anćeloti imaju usmeni dogovor

Navodno, bliski prijatelj italijanskog trenera je rekao da Anćeloti i Real imaju usmeni dogovor za ljeto i da se čeka kraj sezone pa da sve to prebace i na papir i potpišu ugovor
0 komentar(a)
Karlo Anćeloti, Foto: Reuters
Karlo Anćeloti, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.02.2013. 14:54h

Real Madrid je odavno u potrazi za novim trenerom, jer je odlazak Žozea Murinja na kraju sezone praktično siguran.

Izgleda da je Florentino Peres već riješio sve oko dovođenja Karla Anćelotija - tako makar tvrdi francuski "Parizijen" i poziva se na izvor blizak samom Anćelotiju.

Navodno, bliski prijatelj italijanskog trenera je rekao da Anćeloti i Real imaju usmeni dogovor za ljeto i da se čeka kraj sezone pa da sve to prebace i na papir i potpišu ugovor.

Ističe se i da Anćeloti nije u baš dobrim odnosima sa čelnicima Pari Sen Žermena, posebno sa predsjednikom Naserom Al Kelaifijem, te da je razlaz na kraju sezone sasvim logičan.

S druge strane, bliži se kraj Murinjovoj eri u Madridu, a španski mediji javljaju da su se Peres i Portugalac dogovorili o detaljima raskida ugovora koji važi do 2016.

Tako bi Murinjo na kraju sezone dobio 10 miliona eura kao obeštećenje od "merengesa".

"Parizijen" je ponovio pisanje od ranije kada je najavljeno da će Murinjo i Anćeloti samo zamijene mjesta i da će nekadašnji trener Porta, Čelzija i Intera preuzeti PSŽ.

Bonus video: