Trio Ikardi-Di Marija-Kvaljarela za novi Inter

Tri imena koja se već sada pominju za ljetnji prelazni rok su mladi napadač Sampdorije Mauro Ikardi, te Fabio Kvaljarela i krilo Real Madrida Anhel di Marija
0 komentar(a)
Ažurirano: 20.02.2013. 11:23h

Moguća alternativa za Dijega Milita do kraja sezone (pominju se imena Džona Kerjua i Ruda van Nistelroja) i dalje su u magli, ali čelnici Intera već razmišljaju o pojačanjima za ljeto.

Italijanski mediji navode da će milanski tim naredne sezone izgledati mnogo drugačije, a tri imena koja se već sada pominju za ljetnji prelazni rok su mladi napadač Sampdorije Mauro Ikardi, te Fabio Kvaljarela i krilo Real Madrida Anhel di Marija.

Dolazak Ikardija je gotova stvar (dva kluba su već postigla usmeni dogovor), dok su Kvaljarela i Di Marija za sada želje.

Kvaljarela nije standardan u Juventusu, a problem da se izbori s minutažom imaće tek kada stigne Fernando Ljorente, nova akvizicija "stare dame". Navodno, Inter bi Kvaljarelu mogao da dovede za 5-7 miliona eura.

Mnogo veća svota novca morala bi da se izdvoji za Di Mariju, tim prije što se za njega interesuju i Mančester junajted i Pari Sen Žermen.

Inter je, istina, dobro zagrizao, a Argentinac se jako dopada Andrei Stramaćoniju, ali i Dijegu Simeoneu, treneru Atletika koji je kandidat za klupu "crno-plavih".

Bonus video: