Dragan Đurić: Mirno čekam Skupštinu kluba

Skupština klubs će se održati 25. februara, a pojedini mediji navode da će Đurić biti smijenjeni i da će klub preuzeti biznismen Miroslav Bogićević
0 komentar(a)
Dragan Đurić, Foto: Fkpartizan.rs
Dragan Đurić, Foto: Fkpartizan.rs
Ažurirano: 20.02.2013. 10:21h

Predsjednik fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić rekao je da mirno očekuje Skupštinu kluba i da se ne uzbuđuje povodom pisanja pojedinih medija da će biti smijenjen.

"Sve su to već dobro poznate priče kojima smo izloženi nekoliko godina. Znamo iz koje kuhinje dolaze i ne uzbuđujemo se previše. Danas svako može da napiše šta hoće, otvorite neki nebitan sajt i vidite seriju nebuloza", rekao je Đurić za današnje izdanje lista Sport.

"Posljednjih dana sam ja izložen svemu tome, ali sam navikao, kao i moji saradnici. Bliži se Skupština kluba i to je bilo sasvim očekivano od onih koji režiraju cijelu priču", dodao je predsjednik petostrukog uzastopnog šampiona Srbije.

Skupština klubs će se održati 25. februara, a pojedini mediji navode da će Đurić i cjelokupna uprava tada biti smijenjeni i da će klub preuzeti biznismen Miroslav Bogićević, koji je prošle godine neuspješno pokušao da uđe u klub iz Humske.

Bonus video: