Uspjela generalka Sutjeske, het-trik Karadžića

Svakako najzaslužni za ubjedljivu pobjedu domaćih bio je Darko Karadžić, koji je postigao het – trik protiv Danilovgrađana.
57 pregleda 0 komentar(a)
Sutjeska, Foto: Luka Zeković
Sutjeska, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 19.02.2013. 21:30h

Uoči starta prvenstvene trke fudbaleri Sutjeske do vrha su „napunili“ mrežu Iskre sa 4:0. Svakako najzaslužni za ubjedljivu pobjedu domaćih bio je Darko Karadžić, koji je postigao het – trik protiv Danilovgrađana.

Vezista Sutjeske „načeo“ je goste u 13. minutu odličnim udarcem sa ivice šesnesterca. Iako do odlaska na odmor nijesu tresli mrežu rivala, nikšićki „plavo – bijeli“ uglavnom su igrali na polovini protivnika, koji je defanzivnom igrom čuvao svoj gol.

Ipak, ono što nijesu uspjeli u prvom, izabranici Dragana Radojičića nadomjestili su u drugom poluvremenu. Naime, nakon izgrađenih akcija u 61. i 69. minutu, Karadžić je rutinskim udarcima tresao mrežu. U 58. minutu Petar Perošević je uzdrmao prečku, dok su povoljne prilike nešto kasnije propustili Pejović i Poček Do kraja meča Sutjeska je preko Vučića u 87. minutu stigla do konačnih 4:0.

Meč su počeli Radović, Bečelić, Stijepović, Ognjanović, Ćuković, Nikolić, Jovović, Perošević, D. Karadžić, Pejović, V. Karadžić. Do kraja meča priliku su dobili i Kosović, Višnjić, Čolaković, Poček, Isidorović, Vujović, Vučić i Stevović.

"Dobro smo odigrali meč. Sve linije u timu funkcionisale su kako treba. Uželjeli smo se takmičarskim mečeva, zbog čega sa nestrpljenjem isčekujemo borbu za bodove. Pozitivna stvar je što stvaramo šanse, a još bolje što ih realizujemo. Čini mi se da smo proradili baš kad treba. Potrudićemo se da nastavimo u istom ritmu", rekao je Andrija Pejović, ofanzivac Sutjeske.

Jesenji prvak u prvom proljećnom kolu kraj Bistrice će dočekati Grbalj iz Radanovića.

Bonus video: