Roma čeka Manćinijev otkaz

A da bi preuzeo Romu, čelnici Sitija moraju da otpuste Manćinija, jer italijanskom treneru nije ni na kraj pameti da podnese ostavku
0 komentar(a)
Manćini, Foto: REUTERS
Manćini, Foto: REUTERS
Ažurirano: 19.02.2013. 12:40h

Trener Mančester sitija Roberto Manćini nalazi se na meti Rome, objavio je danas engleski "Telegraf".

Situacija je ipak složena - Rimljani čekaju da popularni Manćo dobije otkaz u Mančester sitiju, gdje mu ove sezone ne cvjetaju ruže, pa da ga ustoliče na mjesto trenera.

A da bi preuzeo Romu, čelnici Sitija moraju da otpuste Manćinija, jer italijanskom treneru nije ni na kraj pameti da podnese ostavku.

"Najbolji sam trener u Engleskoj", poručio je juče trener koji je ove sezone bio posljednji u grupi Lige šampiona, ispao je iz Liga kupa, dok u Premijer ligi zaostaje 12 bodova za gradskim rivalom, Junajtedom.

Jasno, italijanski stručnjak teško će se sam odreći godišnje plate od osam miliona eura, a tek odrađuje prvu od pet godina ugovora.

Zato Rimljani nestrpljivo čekaju njegovo otpuštanje i spremni su da mu ponude 5,2 miliona godišnje kako bi pokušao da vrati "vučici" nekadašnji sjaj.

Rimljani su početkom mjeseca otpustili Zdenjeka Zemana nakon serije slabih rezultata, i postavili Aurelija Andreacolija kao privremeno rješenje.

Bonus video: