Nojer: Ponekad mi je dosadno na golu Bajerna

"Ponekad mi je jako dosadno na golu... Tajna je u tome što igramo sjajnu obranu kao ekipa. Pokrivamo rupe u obrani, dopunjavamo jedan drugog", rekao je Nojer
1 komentar(a)
Herman i Nojer, Foto: Beta AP
Herman i Nojer, Foto: Beta AP
Ažurirano: 19.02.2013. 10:47h

Golman Bajerna i reprezentacije Njemačke Manuel Nojer otkrio je da mu je "pomalo dosadno" na golu bavarskog kluba, koji u 2013. godini još nije kapitulirao.

Bajern je ove sezone u Bundesligi, u 22 odigrana kola, primio svega sedam golova, od čega samo jedan na gostovanjima (27:1 gol-razlika). U posljednjih šest utakmica (prvenstvo i kup) Bayern nije primio gol, a do posljednje utakmice protiv Volfsburga u gostima Nojer nije imao intervenciju gotovo 500 minuta!

"Ponekad mi je jako dosadno na golu... Tajna je u tome što igramo sjajnu obranu kao ekipa. Pokrivamo rupe u obrani, dopunjavamo jedan drugog i zbog toga smo primili tek sedam golova u Bundesligi", rekao je Nojer, kojeg večeras očekuje gostovanje na Arsenalu na "Emirejtsu" u prvom meču osmine finala Lige šampipona.

Odbrana Bavaraca, međutim, nije tako čvrsta u Ligi šampiona - njemački klub je na šest utakmica grupne faze primio sedam golova.

Bonus video: